Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Κατάδυση στο βυθό της Κύθνου

Η θάλασσα και ο βυθός της Κύθνου είναι μοναδικής κλασσικής Αιγαιοπελαγίτικης ομορφιάς που η γεωγραφική της θέση ευνόησε. Τα ισχυρά ρεύματα και τα κύματα “σμιλεύουν” το υποβρύχιο τοπίο, διαμορφώνοντας απίστευτης ομορφιάς ακτογραμμή και καταπληκτικούς υφάλους. 
Ταυτόχρονα εμπλουτίζουν με ζωή τα “άγρια” αυτά νερά και προσφέρουν στους δύτες θέαμα που δύσκολα συναντά κανείς σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Στα Λουτρά υπάρχει ένα πλήρες εξοπλισμένο καταδυτικό κέντρο, για να σας συντροφεύσουν σε υπέροχες εξορμήσεις σε περισσότερους από 30 διαφορετικούς καταδυτικούς τόπους. 
 
Yφαλοι, σπηλιές, ναυάγια, κρυστάλλινα διαυγή νερά και πανέμορφα τοπία γεμάτα ζωή, κοράλλια, και άπειρα χρώματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία. 
 
Τοπία μοναδικά και κρυστάλλινα νερά καλούν τους φίλους της θάλασσας σε μια ατέλειωτη απολαυστική περιπέτεια. 
 
Οι πολλές μικρές ή μεγάλες παραλίες και οι φιλόξενοι απάνεμοι κόλποι καλούν τον κάθε δύτη, αλλά και φίλο της θάλασσας και της φύσης, να απολαύσει αυτές τις ομορφιές σχεδόν όλο το χρόνο. 
 
Τα φιλόξενα κατάλευκα χωριά, μεταγραφικά δρομάκια, όπως και οι περιηγήσεις στις άλλες ομορφιές του νησιού, όπως το Κάστρο, το σπήλαιο Καταφύκι, η παραλία της Κολώνας, μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν με τις καταδύσεις, προσφέροντας μοναδικές καταδυτικές διακοπές στην Κύθνο.
* Η πρόσβαση στην Κύθνο μπορεί να γίνει από τον Πειραιά με διάρκεια ταξιδιού περίπου 3 ώρες και από το λιμάνι του Λαυρίου με διάρκεια ταξιδιού περίπου 2 ώρες. Βρείτε εισιτήρια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου