Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

O κόσμος του Κάρολου Ντίκενς


Ένα υπέροχο θεματικό πάρκο, το Dickens World, διαφορετικό από τα άλλα, ιδανικό για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, άνοιξε το 2007. Η ζωή και η   εποχή που έζησε ο Κάρολος Ντίκενς ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του επισκέπτη. Τα βιβλία του και όλες οι ιστορίες είναι εκεί: Tο Καράβι των Μεγάλων Προσδοκιών, ο κακός διευθυντής στο Βικτοριανό Σχολείο, το Στοιχειωμένο Σπίτι του 1859 και πολλά άλλα. 
Αναπαράσταση της ζωής στη βικτοριανή εποχή και το στοιχειωμένο σπίτι. 
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα εσωτερικού χώρου στον κόσμο! Υπέροχα σκηνικά βγαλμένα από παραμύθια και άλλες εποχές, φώτα, παιχνίδια και πολλά άλλα μαγεύουν ιδιαίτερα τα παιδιά. 
   
Μπορείτε να κάνετε βαρκάδα, να επισκεφτείτε το στοιχειωμένο σπίτι και γενικά να περιπλανηθείτε στις γειτονιές και ανάμεσα στους ήρωες των βιβλίων. 
Χαρακτηριστικός ήρωας του Ντίκενς είναι σίγουρα ο Σκρουτζ.

Ένα αυθεντικό σκηνικό βικτοριανής πόλης μεταφέρει τον επισκέπτη με υπέροχο τρόπο στα παλιά χρόνια, στην εποχή του μεγάλου Άγγλου συγγραφέα.  
 
Στην κινηματογραφική αίθουσα 4D του Peggotty's Boathouse, γίνονται καθημερινές προβολές, ενώ  στο σόου του Britannia Theatre γίνονται αναπαραστάσεις της ζωής του Κάρολου Ντίκενς και του έργου του.
 Το μουσείο βρίσκεται στο Kent. Μπορείτε να πάτε με το τρένο στο σταθμό Chatham και να περπατήσετε περίπου μισή ώρα ή να πάρετε το λεωφορείο που περνά από το σταθμό κάθε 10 λεπτά. Το εισιτήριο στοιχίζει 13 λίρες, ενώ υπάρχουν άλλες τιμές για τα παιδιά και για οικογένειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου