Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ασυνήθιστα και μοναδικά ξενοδοχεία


1.  Το "Palafitte" είναι ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων και το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ευρώπη που είναι χτισμένο μέσα στη λίμνη Neuchâtel στην Ελβετία.


2. Ξαπλώστε αναπαυτικά και δείτε το φανταστικό Βόρειο Σέλας από το κρεβάτι στο φουτουριστικό γυάλινο ιγκλού του ξενοδοχείου Hotel Kakslauttanen στη φιλανδική Λαπωνία.

3. Magic Mountain Hotel  στο Huilo Huilo reserve της Χιλής έχει ένα καταρράκτη να κυλάει στις πλευρές του ενώ και το εσωτερικό του ξενοδοχείου είναι και αυτό πολύ παράξενο! 

4. Künstlerheim Luise, ένα ξενοδοχείο που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια γκαλερί έργων τέχνης! Βρίσκεται στο Βερολίνο και το κάθε δωμάτιο έχει τη δική του πρωτότυπη διακόσμηση. Αποκαλείται ως η γκαλερί στην οποία μπορείς και να κοιμηθείς! 

5. Μείνετε σε μια φούσκα, στο Capsule Hotel , από ένα πρώην σύστημα επεξεργασίας πετρελαίου, κοντά στη Χάγη. Αν και δεν φαίνεται πολύ άνετο είναι σίγουρα ένα πρωτότυπο κατάλυμα! 

6. Kolarbyn, καμουφλαρισμένες καλύβες σε δάσος της Σουηδίας, χωρίς ηλεκτρισμό αλλά με σάουνα. Η πρώτη δουλειά των επισκεπτών είναι να κόψουν ξύλα για τη ζεστασιά!!

7. Le Carré Rouge είναι το τέλειο ρομαντικό καταφύγιο — μόνο για τους λάτρεις της φύσης, καθώς δεν υπάρχει ηλεκτρισμός ούτε τρεχούμενο νερό. Είναι ουσιαστικά ένας κόκκινος κύβος στη γαλλική ύπαιθρο με 3 διπλά δωμάτια και ένα δωμάτιο για μαγείρεμα.

8. Ένα από τα πιο παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο, το Quinta Real Zacatecas είναι ουσιαστικά το ανακαινισμένο ρινγκ για ταυρομαχίες του San Pedrο, όπου και έδωσε την τελευταία του ταυρομαχία το 1975. 

9. Το απόλυτα μοντέρνο, ίσως το πιο μοντέρνο ξενοδοχείο είναι το  Atelier sul Mare στη Σικελία, καθώς κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστή από διαφορετικό καλλιτέχνη μοντέρνας τέχνης. 

10. Το Hotel Celica είναι ένας ξενώνες σε πρώην κελιά φυλακών στη Λιουμπλιάνα, όπου όλα είναι φτιαγμένα από ξύλο. Είναι ουσιαστικά κοιτώνες κυρίως για νέους και όσους θέλουν λιτή διανυκτέρευση. 

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο, πολύ ωραία ανάρτηση.
    Για δείτε και τις πληροφορίες εδώ
    http://travel.yahoo.com/p-interests-40804393
    είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή