Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Salon du chocolat στο Παρίσι

Ένα γλυκό σοκολατένιο φεστιβάλ γίνεται στο Παρίσι στις 20-24 Οκτωβρίου 2011. Αν λοιπόν βρεθείτε στην πόλη του φωτός αυτές τις μέρες, μην χάσετε το Φεστιβάλ Σοκολάτας στο Viparis Porte de Versailles. 
Οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τον γλυκό κόσμο του κακάο και της σοκολάτας, παρακολουθούν σόου μόδας- το λεγόμενο chocolate fashion show- με νέους κυρίως σχεδιαστές, βλέπουν μεγάλους σεφ να φτιάχνουν σοκολατένιες συνταγές, παίρνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, όπως μασάζ με σοκολάτα και φυσικά δοκιμάζουν σοκολατένια γλυκίσματα!
   
 Γνωστές μάρκες σοκολάτας και σοκολατένιων δημιουργιών παρουσιάζουν τη δουλειά τους με εντυπωσιακές δημιουργίες, σαν αυτή που βλέπετε παρακάτω από προηγούμενο φεστιβάλ, και φυσικά πουλάνε τα προϊόντα τους. 

Για τα παιδιά επίσης υπάρχουν ειδικές δραστηριότητες, όπου γίνονται σεφ με ποδιά και καπέλο και φτιάχνουν σοκολατένιες δημιουργίες, δοκιμάζουν ή πειραματίζονται με τα υλικά. 

Πώς θα πάτε
- Metro / Line 12: Station “Porte de Versailles"

- Metro / Line 8: Station “Balard”
- Bus / Line 80: Stop "Porte de Versailles"
- Bus / Line 39, 42, 169 : Stop "Balard"
- Tramway / T2,T3: Stop “Porte de Versailles”

Είσοδος
Ενήλικες : 12,50 euro
Παιδιά 3-12 χρονών: 6 euro
Να έχετε υπόψη ότι για κάποιες δραστηριότητες (όπως το μασάζ) θα πρέπει να πληρώσετε κι άλλο χρήματα.

 
Ώρες: Από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα της κάθε μέρας και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να πάτε στο www.salonduchocolat.fr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου