Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τα αεροπλάνα...της Hello Kitty!!

Κι όμως η διάσημη και ξανά μοδάτη Hello kitty εμπνέει μέχρι και τις αερομεταφορές!Η αξιαγάπητη γατούλα διακοσμεί τρία αεροσκάφη της Ταϊβανέζικης εταιρίας Taiwan's EVA Air και προσκαλεί τους ταξιδιώτες να καθίσουν αναπαυτικά, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα πιο χαριτωμένο ταξίδι!!
Σύμφωνα με την εταιρία, οι πελάτες ανταποκρίνονται θετικά και δηλώνουν ότι τους αρέσει αυτή η διαφορετική διακόσμηση. Αναμφίβολα θα αρέσει στα παιδιά και ιδιαίτερα στα κορίτσια!

Η EVA Air είνα η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ταΐβάν. Τα καινούρια αεροπλάνα της Hello Kitty κάνουν ταξίδια με πόλη εκκίνησης την Taipei. Το ταξίδι ξεκινά με εισιτήρια που πάνω έχουν τη διάσημη γατούλα, ενώ ακόμα και η θύρα επιβίβασης είναι ροζ και περιλαμβάνει μια παιδική χαρά. 
 

Στο αεροπλάνο, περισσότερα από 100 αντικείμενα για την πτήση είναι σχεδιασμένα με Hello Kitty σχέδια, ουσιαστικά οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο δηλαδή!!
 
Τα αεροπλάνα ονομάζονται:  
"Magic Jet" και ταξιδεύει  Taipei (Ταιβάν) -Sapporo καθημερινά και Taipei-Guam κάθε Τρίτη και Σάββατο.
"Apple Jet" πετάει Taipei-Fukuoka κάποιες μέρες της εβδομάδας και Taipei-Seoul καθημερινά.
"Global Jet" ταξιδεύει Taipei-Hong Kong και Taipei-Tokyo καθημερινά.
 

3 σχόλια:

  1. http://www.inflight.gr/5-αντικείμενα-απαραίτητα-σε-κάθε-πτήση/

    Ποια αντικείμενα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας στο αεροπλάνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi, I do believe this is an excellent blog.
    I stumbledupon it ;) I'm going to revisit yet again since I book-marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.
    my website > vuelos bangkok

    ΑπάντησηΔιαγραφή