Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Παρισιού

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Γραφείο Τουρισμού της γαλλικής πρωτεύουσας, αυτά είναι τα αξιοθέατα της γαλλικής πρωτεύουσας:

1. H Παναγία των Παρισίων -13,6 εκατομμύρια επισκέπτες


2. Σακρέ-Κερ στη Μονμάρτη -10,5 εκατομμύρια επισκέπτες

3. Το μουσείο του Λούβρου - 8,9 εκατομμύρια επισκέπτες


4. Ο Πύργος του Άιφελ - 7,1 εκατομμύρια επισκέπτες

5. Το Κέντρο Πομπιντού -3,6 εκατομμύρια επισκέπτες

6. Το Μουσείο Ορσέ στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα - 3,1 εκατομμύρια επισκέπτες

Πρώτο κίνητρο για διαμονή στο Παρίσι για το 65% των τουριστών είναι τα μουσεία και τα μνημεία της πόλης, τα οποία προσέλκυσαν πέρυσι 72,6 εκατομμύρια επισκέπτες, καταγράφοντας μια αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 2,5%.


Όσον αφορά την εθνικότητα των τουριστών, «οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί έρχονται πρώτοι, αλλά οι Βραζιλιάνοι, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι είναι επίσης από τους λάτρεις των μεγάλων μουσείων», υπογραμμίζει η μελέτη.


(Με πληροφορίες από το nooz.gr)


1 σχόλιο:

  1. Σας προσφέρουμε εξασφαλισμένα δάνεια προς ιδιώτες και επιχειρήσεις με χαμηλά επιτόκια, προσφέρουμε επίσης μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια. Η εταιρεία μας έχει καταγραφεί πολλές καινοτομίες στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών πρώτης κατηγορίας για τους πελάτες μας, ειδικά στον τομέα της παροχής πιστώσεων και κεφαλαίων για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα γρήγορο δάνειο εδώ και να το πάρετε για να ease.Perhaps χρειάζεστε ένα δάνειο για τη σταθεροποίηση χρέους, εγχώρια βελτίωση, καινούρια ή μεταχειρισμένα αγορά αυτοκινήτου, το νέο σπίτι, σκοπός των επενδύσεων / επέκταση των επιχειρήσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας: equifinancials@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή