Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Ταξιδεύοντας στο Λονδίνο

Διαχρονική μητρόπολη το Λονδίνο, μας καλεί ξανά και ξανά για κλασική περιήγηση, σπουδές, αγορές, άρτους & θεάματα!
Η πρώτη γνωριμία με το Λονδίνο θα σας δημιουργήσει την απόλυτη ανάγκη να το επισκέπτεσθε ξανά και ξανά! Κλείστε λοιπόν εύκολα και απλά από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο! Επωφεληθείτε από τις προσφορές και εξασφαλίστε από το petas.gr φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και τα καλύτερα ξενοδοχεία. 
Τα αεροδρόμια του Λονδίνου
Η πόλη διαθέτει πέντε αεροδρόμια, εμάς όμως μας ενδιαφέρουν τα εξής δύο:
London Gatwick για απευθείας πτήσεις της British Airways από Θεσσαλονίκη (στο North Terminal, σε τρεισήμισι ώρες) και London Heathrow για απευθείας πτήσεις των Aegean Airlines και British Airways από Αθήνα (στα Terminal 1 & 5 αντίστοιχα, σε τέσσερις ώρες), της Aegean Airlines από Ηράκλειο (στο Terminal 1, σε τεσσερισήμισι ώρες), των Cyprus Airways και Aegean Airlines από Λάρνακα (στα Terminal 1 & 4 αντίστοιχα, σε πέντε ώρες).
Gatwick: Ο πιο γρήγορος τρόπος για να πάτε στο κέντρο του Λονδίνου είναι το τρένο Gatwick Express, το οποίο χωρίς ενδιάμεσες στάσεις και σε μόλις 30 λεπτά σας μεταφέρει στο σταθμό London Victoria. Οι αναχωρήσεις γίνονται κάθε δεκαπέντε λεπτά και εισιτήριο μπορείτε ν’ αγοράσετε κατά την επιβίβαση, στο Terminal ή στο σταθμό τρένων (κόστος για ενήλικες 17,90£ ανά διαδρομή). Τα Southern Trains & First Capital Connect με τέσσερις αναχωρήσεις ανά ώρα σας μεταφέρουν με ενδιάμεσες στάσεις στο London Victoria και St Pancras International Station αντίστοιχα (διάρκεια διαδρομής: 35 με 45΄). 


Heathrow: Για όσους δε βιάζονται και τόσο πολύ, το μετρό αναχωρεί απ’ όλα τα Terminals με εισιτήριο μόλις 5£ (διάρκεια διαδρομής 50-60΄). Το τρένο Heathrow Express με αναχωρήσεις ανά τέταρτο προς Paddington και χωρίς στάσεις είναι ο πιο γρήγορος τρόπος μετακίνησης (κόστος διαδρομής 18£ ανά ενήλικα & διάρκεια 15΄ από τα Terminal 1 & 3). Επίσης ο συρμός Heathrow Connect με αναχωρήσεις ανά μισή ώρα και ενδιάμεσες στάσεις στο δυτικό Λονδίνο σας οδηγεί στο Paddington σε 25΄(κόστος 8,50£). Σε περίπτωση που προσγειώνεστε στα Terminal 4 ή 5, η μετάβαση με τρένο θα διαρκέσει λίγο παραπάνω καθώς οι αναχωρήσεις γίνονται από τα Terminal 1 & 3. 
Τα λεωφορεία National Express συνδέουν και τα δύο αεροδρόμια με το Λονδίνο (κόστος εισιτηρίου από 5£). Στο Gatwick και στο σταθμό Victoria θα βρείτε ταμεία όπου διατίθεται η “Oyster Card”, η εκπτωτική κάρτα πολλαπλών διαδρομών για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, μετρό, τρένα, τραμ). 
Από το petas.gr κλείνετε άμεσα online το εισιτήριο σας αλλά και το ξενοδοχείο σας στη φτηνότερη τιμή της αγοράς! Η εταιρία βραβεύτηκε ως Νέα e-επιχείρηση, στα βραβεία 
e-volution awards 2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου