Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

To κατάλληλο ταξίδι για κάθε μήνα! (1ο μέρος)

Η νέα χρονιά ξεκίνησε....12 μήνες λοιπόν, 12 νέα ταξίδια! Ελάτε να τα δούμε μαζί με την ευχή να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε κάποιο από αυτά!
 
Ιανουάριος: Tromso ή Kirkenes, Νορβηγία
Ο λόγος...μα φυσικά για να δείτε το βόρειο σέλας, ένα από τα εντυπωσιακότερα φυσικά φαινόμενα. Καταλληλότερες πόλεις για να το πετύχετε είναι οι Kirkenes, Tromso, Alta και Svalbard . Απαραίτητα τα κατάλληλα ρούχα φυσικά!! 


Φεβρουάριος: Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Για να ζήσετε την μαγεία και το ατέλειωτο πάρτι του πιο μεγάλου καρναβαλιού! Εκατομμύρια κόσμου γεμίζουν τους δρόμους χορεύοντας σάμπα. Παράλληλα θα απολαύσετε το μπάνιο σας σε μια από τις διάσημες παραλίες, αφού κατά μέσο όρο η θερμοκρασία είναι γύρω στους 32 βαθμούς. 
 
Μάρτιος: Νέα Ζηλανδία
Για να απολαύσετε φύση, τέχνη και καλό φαγητό! Είναι η καλύτερη εποχή για να βγείτε στην εξοχή όπου θα συναντήσετε πολλά πρόβατα σε όλους τους πανέμορφους λόφους. Είναι ακόμα καλός ο καιρός για μπάνιο στη θάλασσα αν και τα πρώτα φθινοπωρινά χρώματα εμφανίζονται από το νότο. 

Απρίλιος: Πουκέτ, Ταϊλάνδη
Για να είστε μαυρισμένοι....από την άνοιξη! Απολαύστε το μπάνιο σας σε κάποια παραλία  και ανεβείτε στο Big Buddha, με θέα  360 μοιρών σε όλο το νησί. Υπάρχουν πολλών ειδών παραλίες και θέρετρα για όλα τα γούστα.

Μάιος: Τόκιο, Ιαπωνία
Κάθε άνοιξη, η Ιαπωνία στολίζεται μοναδικά από τις κερασιές που ανθίζουν! Κατά τη διάρκεια της  Golden Week τον Μάιο, η πόλη είναι πιο άδεια από ποτέ, και φυσικά ιδανική για τους τουρίστες! Για να δείτε τα φοβερά χρώματα της φύσης πρέπει να πάτε στο Κιότο ή στο Hokkaido. Η μέση θερμοκρασία τους 20 βαθμούς καθιστά την εποχή κατάλληλη για βόλτες στη μεγαλούπολη και στην εξοχή. 

Ιούνιος: Σεούλ
Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της τέχνης αλλά και του γκολφ! Από το 2009 που ο Y.E. Yang κέρδισε τον  Tiger Woods στο πρωτάθλημα Hazeldine PGAκαι έγινε ο πρώτος άντρας ασιάτης που κερδίζει  το γκολφ στη νότια Κορέα έγινε πολύ δημοφιλές. Ο καιρός είναι ήπιος, και θα δείτε πολλές ανθισμένες καμέλιες και αζαλέες στους όμορφους κήπους της μεγαλούπολης. 

Η συνέχεια στο 2ο μέρος εδώ
http://traveltipsgr.blogspot.com/2013/05/to-2.html

Βασισμένο σε άρθρο στο cnn.com

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία η ιδέα 1 ταξίδι κάθε μήνα! Το ένα από αυτά το έχω ήδη πραγματοποιήσεις! Άντε να δούμε και τα υπόλοιπα!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι...μακάρι να είχαμε και το ανάλογο πορτοφόλι όμως!!! Ταξιδεύουμε έστω και νοερά όμως και κάνουμε όνειρα! Εγώ θα ήθελα πολύ να δω το βόρειο σέλας!

      Διαγραφή