Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Disneyland....αλά Ελληνικά!

Μια γιορτή ελληνική με πολύ χορό, γεύσεις και την κουλτούρα της παραδοσιακής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στο Disneyland Park και στο Disney California Adventure Park, από τις 25 έως τις 27 Μαΐου. 
Ο Μίκυ θα υποδέχεται τους επισκέπτες φορώντας φουστανέλα ενώ θα χορεύει  στους ρυθμούς της ελληνικής μουσικής φωνάζοντας "ώπα" - «Opa», που είναι και ο τίτλος του αφιερώματος στην Ελλάδα.  
Για τρεις ολόκληρες μέρες από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα θα γίνονται εκδηλώσεις με άρωμα Ελλάδας.
Στο  Paradise Gardens του  Disney California Adventure Park θα γίνεται δοκιμή ελληνικών κρασιών, ζωντανές παραστάσεις με Έλληνες μουσικούς και καλαματιανούς χορούς. 
Παράλληλα, στο "It’s a small world" του Disneyland Mall, θα διοργανώνονται Ολυμπιακοί αγώνες όπου μικροί και μεγάλοι θα μάθουν και θα δοκιμάσουν αγωνίσματα όπως η δισκοβολία, το ακόντιο και το άλμα εις μήκος από τον Ηρακλή! Τα μέλη της ομάδας The Citizens of Greece θα ενημερώνουν, θα συζητούν και θα καθοδηγούν τους επισκέπτες.Επίσης θα υπάρχουν διάφορα παιχνίδια και χειροτεχνίες με θέμα την Ελλάδα. 
Σε διάφορα σημεία θα υπάρχουν ελληνικά περίπτερα με παραδοσιακά τρόφιμα σε καλές τιμές. Αυτά θα βρίσκονται στο Disneyland Park στα εξής σημεία: Carnation Café, Redd Rockett's Pizza και έξω από το "it's a small world" Mall. Αντίστοιχα στο Disney California Adventure Park στα εξής σημεία: Boardwalk Pizza & Pasta, Paradise Garden Grill και έξω από το  Paradise Gardens. 
Το εορταστικό αυτό τριήμερο θα ολοκληρωθεί με μια  μεγάλη γιορτή με δείπνο στο Golden Vine Winery in Disney California Adventure park στις 26 Μαΐου με καλεσμένες την γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την οινοποιό Χριστίνα Μπουτάρη. Το μενού θα περιλαμβάνει εκπληκτικές ελληνικές γεύσεις με συνοδεία εκλεκτών ελληνικών κρασιών. Οι κρατήσεις θέσεων και η αγορά των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 25 Μαρτίου από την ιστοσελίδα της Disneyland. 
Πληροφορίες για τα δύο θεματικά πάρκα της Disney στην Καλιφόρνια θα βρείτε εδώ

6 σχόλια:

  1. Αντε μπας και μάθουν οι αμόρφωτοι αμερικάνοι ότι δεν πεινάμε και ότι ακόμα είμαστε ενεργοί πολίτες!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalimera, opoia selida kai na prospathiso na do sto blog sou me pigainei prota kato sto footer. Ayto simvainei eksaitias toy kodika gia tin maska toy petas. Prospathise na to valeis psila sto header gia na min soy dimioyrgei ayto to provlima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Disneyland, a dream destination by many kids and kids at heart. I'm already 25 and I still dreamed of going to Disneyland, thankfully I had the chance to go to Disneyland Hongkong. It was an unforgettable experience. Next, I'd like to visit Japan Disneyland.

    Travel Asia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία θα ήταν αν έκαναν κάτι τέτοιο και στη Disneyland στο Παρίσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή