Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Χριστούγεννα στη Disneyland στο Παρίσι

Η μαγεία των Χριστουγέννων ήδη ξεκίνησε στην Disneyland στο Παρίσι και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. 
Είναι ίσως η πιο ευτυχισμένη πολιτεία για μικρούς αλλά και για μεγάλους!! 

Την περίοδο των γιορτών όλα γίνονται ακόμα πιο παραμυθένια, με φωτάκια, γιρλάντες, ψεύτικο χιόνι, χριστουγεννιάτικα δέντρα, Άγιο Βασίλη και άλλα πολλά.

Θα βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από χιονάνθρωπους, χαρούμενες μελωδίες, νιφάδες χιονιού που πέφτουν.....
Το βράδυ η ατμόσφαιρα αλλάζει κι άλλο, καθώς το πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην είσοδο λαμπυρίζει με τα χιλιάδες φωτάκια του. 
Φέτος, το κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης  μεταμορφώνεται σε γυαλιστερό χειμωνιάτικο σκηνικό με πολλούς κλασικούς χαρακτήρες της Disney και εντυπωσιακά εφέ. 
Η καθημερινή παρέλαση με όλους τους ήρωες των κινούμενων σχεδίων έχει χριστουγεννιάτικο θέμα, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες. 
  
Πώς θα πάτε
H Disneyland απέχει περίπου 1 ώρα οδικώς από το Παρίσι. Η γραμμή A του τρένου RER σας μεταφέρει μέσα σε 35 μόνο λεπτά στο πάρκο. Η στάση ονομάζεται  "Marne-la-Vallée / Chessy", που βρίσκεται 2 λεπτά με τα πόδια από την είσοδο των Πάρκων, και κοντά στα ξενοδοχεία.
Εισιτήρια
Η τιμή του ημερήσιου εισιτηρίου είναι 64 ευρώ για τους ενήλικες και 58 ευρώ για παιδιά 3-11 χρονών. Για περισσότερες επιλογές και κρατήσεις εισιτηρίων δείτε εδώ. Το εισιτήριο περιλαμβάνει οτιδήποτε κάνετε μέσα στο πάρκο εκτός από το φαγητό βέβαια! 


1 σχόλιο: