Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Τα καλύτερα ξενοδοχεία- δεντρόσπιτα στην Ευρώπη

Αν  ονειρευόσασταν να έχετε δεντρόσπιτο και δεν το καταφέρατε στην παιδική σας ηλικία, μπορείτε να περάσετε μία ή περισσότερες νύχτες σε κάποιο από αυτά τα μοναδικά δεντρόσπιτα- ξενοδοχεία που θα βρείτε σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. 

1. Tree Hotel, Lapland, Σουηδία
Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Σουηδίας, μέσα σε μια δασώδη έκταση, περίπου 1 ώρα μακρυά από το αεροδρόμιο Luleå (Kallax). Έχει 10 δωμάτια, σάουνα και ένα εστιατόριο πολυτελείας! Το κάθε δωμάτιο έχει το δικό του στυλ, με όλες τις ανέσεις. 

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου

Η μεγαλύτερη τεχνητή λιμνοθάλασσα (lagoon)/πισίνα του κόσμου βρίσκεται στη Χιλή και συγκεκριμένα στο San Alfonso del Mar Resort.
 Έχει μήκος 1 χλμ και βάθος μέχρι 35 μέτρα. Περιέχει 250 εκατομμύρια λίτρα νερού που προέρχονται από τον Ειρηνικό ωκεανό, που βρίσκεται σχεδόν δίπλα.  

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ξενάγηση στα μέρη που γυρίζεται το Game of Thrones

Δείτε και περπατήστε στα μέρη που γυρίζετε η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά "Game of Thrones" με δύο μοναδικές ξεναγήσεις που οργανώνει το φετινό καλοκαίρι η Viator. Η σειρά γυρίζετε σε διάφορα μέρη της Ευρώπης, ωστόσο οι περιοχές με τις οργανωμένες ξεναγήσεις είναι σε 2 διαφορετικές χώρες, στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας. 

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Σαντορίνη 2013: Απολαυστική, Γαστρονομική, Εκρηκτική

Το βλέμμα γαληνεύει στο βαθύ μπλε της Καλντέρας, ακροβατεί στους απόκρημνους βράχους κι αγγίζει τη λευκή γραμμή των οικισμών που αστράφτουν στο φως του Αιγαίου.
Η Σαντορίνη αγέρωχη και μυστηριώδης μαγνητίζει τις αισθήσεις του ταξιδιώτη.
Το 2013, μια χρονιά αφιερωμένη στους καρπούς της άνυδρης ηφαιστειακής γης, η επιβλητική ομορφιά συντροφεύεται από μοναδικές γεύσεις. Η διαμονή σας θα εξελιχθεί σε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.