Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Προσφορές για οικονομικές φθινοπωρινές αποδράσεις

Όλοι οι αγαπημένοι φθινοπωρινοί προορισμοί στην Ελλάδα με πακέτα διαμονής σε τιμές με έκπτωση έως και -80%! 

Μπείτε στο ekdromi.gr και δείτε τις προσφορές για προορισμούς όπως Λίμνη Πλαστήρα, Πήλιο, Μάνη, Ναύπλιο, Καρπενήσι, Ζαγοροχώρια, Καστοριά, Καλάβρυτα, Χαλκίδα κ.α.
 
  
Σε κάθε προσφορά αναφέρονται αναλυτικά οι όροι, οι ημερομηνίες και τι περιλαμβάνεται σε αυτήν

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ξενοδοχείο με θέμα το #twitter!

Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με θέμα το Twitter βρίσκεται στην παραλία Magaluf του νησιού Μαγιόρκα στην Ισπανία. Ονομάζεται Sol Wave House και τα πάντα είναι φτιαγμένα με βάση τον κόσμο του twitter. 
Καταρχήν όλες οι πινακίδες είναι με μορφή hashgtag, τις γνωστές δηλαδή ετικέτες που μπαίνουν στο τέλος κάθε ανάρτησης στο twitter. 
Στο μίνι-μπαρ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Περιήγηση γύρω από το Stephansdom στο κέντρο της Βιέννης

Είναι το πιο κεντρικό σημείο της Βιέννης με τον διάσημο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου- Stephansdom- να κλέβει τις εντυπώσεις. 
Βγαίνοντας από την έξοδο του ομώνυμου σταθμού μετρό "Stephansplatz" στέκεσαι μπροστά σε ένα μεγάλο οικοδόμημα που αν και καταστράφηκε πολλές φορές, παραμένει επιβλητικό. 

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Εντοπίζοντας τους Διάσημους Σταρ στους Δρόμους του Λονδίνου

Αν σας ενδιαφέρει να δείτε τους διάσημους, υπάρχουν μερικά δοκιμασμένα και ελεγμένα στέκια στο Κεντρικό Λονδίνο, όπου συχνάζουν οι παπαράτσι περιμένοντας να βγάλουν μια φωτογραφία ενός διάσημου. Αν θέλετε να πιάσετε κάποιον εξ’ απροόπτου, δείτε τις ακόλουθες προτάσεις. 

The Ivy, Covent Garden
Who: Οι πάντες – στους τακτικούς θαμώνες περιλαμβάνονται οι Tom Cruise, Victoria & David Beckham, ο Elton John και ο George Michael.
Tip: Επειδή είναι ένας παράδεισος για τις διασημότητες, εάν θέλετε να φάτε εκεί, προτείνουμε να κάνετε κράτηση μερικούς μήνες νωρίτερα!!!!

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η Αρμάτα των Σπετσών

Την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη, οι Σπέτσες έχουν την τιμητική τους, καθώς διοργανώνεται ο εορτασμός της Αρμάτας. 
 Πρόκειται για μια βδομάδα με πολλές εορταστικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, χορωδίες, παραδοσιακούς χορούς, θεατρικές παραστάσεις με αποκορύφωμα την τελευταία μέρα που γίνεται η αναπαράσταση της ναυμαχίας.
Η γιορτή είναι αφιερωμένη στην μεγάλη ναυμαχία των Σπετσών, όπου στις 8 Σεπτεμβρίου ο τούρκικος στόλος εμφανίζεται ανατολικά των Σπετσών, μεταξύ Σπετσοπούλας και Τρικερίου και ο τρινήσιος στόλος των Σπετσών, της Ύδρας και των Ψαρών, υπό τον ναύαρχο Ανδρέα Μιαούλη, κινείται προς αντιμετώπιση των Τούρκων.