Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Προσφορές για διαμονή στη Ζάκυνθο

Η ZanteHotels4u είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στον καθένα, να πραγματοποιήσει κράτηση σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια της επιλογής του, στη Ζάκυνθο.

Yπάρχει ένα πλήθος οικονομικών επιλογών, και μπορείτε να πραγματοποιήσετε online εύκολα και γρήγορα την κράτηση στο κατάλυμα, που θα επιλέξετε. 

H επιλογή είναι πολύ εύκολη καθώς υπάρχουν φωτογραφίες, περιγραφές, τόσο των δωματίων και των παροχών του κάθε καταλύματος, όσο και της τοποθεσίας που βρίσκονται, και το σύνολο των δραστηριοτήτων που θα συναντήσετε εκεί. Ταυτόχρονα, μπορείτε να διαβάσετε κριτικές άλλων επισκεπτών (TripAdvisor), έτσι ώστε να έχετε αντικειμενική πληροφόρηση και πλήρη εικόνα. 
 


Η κράτηση γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα, σε 4 βήματα: Αφού προσδιορίσετε τις ημερομηνίες, μπορείτε να δείτε τα καταλύματα που έχουν διαθεσιμότητα.  
 
1ο -  Επιλέγετε τον τύπο του δωματίου που επιθυμείτε
2ο - Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην έτοιμη φόρμα που θα δείτε μπροστά σας
3ο - Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής: μέσω πιστωτικής κάρτας(Visa/MasterCard) ή με μία απλή κατάθεση προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό και εξοφλείτε στη Ζάκυνθο.
4ο - Αφού ολοκληρώσετε την κράτηση θα λάβετε άμεσα τόσο στο κινητό σας τηλέφωνα με sms, όσο και στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση με mail τις πληροφορίες για αυτήν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου