Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Εκδρομή στις Δαλματικές ακτές


Η Κροατία είναι ένας παράδεισος ήλιου και θάλασσας, µία καλοκαιρινή όαση που συνδυάζει την καλαισθησία του χτισµένου τοπίου µε τη γοητεία της φύσης.Το Ντουµπρόβνικ, η γαλαζοπράσινη γοητεία της περιοχής, αποτελεί µια πόλη-µνηµείο, που έχει µείνει γνωστή και ως το «µαργαριτάρι της Αδριατικής». 
Ένα µαργαριτάρι που κοσµεί τη νοτιότερη γωνιά των Δαλµατικών Ακτών. Γαλαζοπράσινα νερά, πλούσια βλάστηση, πολλά αξιοθέατα και εκατοντάδες νησάκια σε απόσταση αναπνοής είναι κάποιοι από τους βασικούς λόγους που το Ντουµπρόβνικ αποτελεί δικαίως έναν πολύ δηµοφιλή τουριστικό προορισµό, κυρίως τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς µήνες.


 
Το Ντουµπρόβνικ δεν αργεί να αποκαλυφθεί, οχυρωµένο σε µεγάλα τείχη, κι όσο όµορφο κι αν φαίνεται από µακριά, το κουκλίστικο εσωτερικό, µείγµα ρωµαϊκών, µεσαιωνικών και αναγεννησιακών στοιχείων, ξεπερνά κάθε προσδοκία. 
 
Ολόκληρη η Παλιά Πόλη, γοητευτική και µυστηριώδης, προσφέρεται για ατελείωτους περιπάτους. Επίσης η UNESCO τη συµπεριλαµβάνει στα µνηµεία παγκόσµιας πολιτιστικής κληρονοµιάς. Πρόκειται για µια πόλη που συνοµιλεί αδιάκοπα µε την Ιστορία, από την αρχαιότητα µέχρι τις µέρες µας. 
 
Αυτό το καλοκαίρι έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα αυτά τα μέρη από κοντά, με μια οργανωμένη εκδρομή που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια (Αθήνα-Ντουμπρόβνικ και Ζάγκρεμπ-Ντουμπρόβνικ-Αθήνα με την Αir Croatia), διαμονή σε ξενοδοχεία 4* (5 διανυκτερεύσεις) με πρωινό και βραδυνό και ξεναγήσεις στις περιοχές: Ντουμπρόβνικ, Σπλιτ, Τρογκίρ, Μπίογκραντ,  λίμνες Πλίτβιτσε, Ζάγκρεμπ, σπήλαια Ποστόινα και την μαγευτική Λιουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας. 
Σπλιτ
 
Τρογκιρ (Trogir)
 Μπίογκραντ (Biograd)
Λίμνες Πλίβιτσε (Plitvice)
 
Ζάγκρεμπ
 Σπήλαια Postojna
Λιουμπλιάνα- Σλοβενία

Ένα γεμάτο 6ήμερο στις ομορφότερες πόλεις των δαλματικών ακτών, σε τιμή από 755 ευρώ και αναχωρήσεις  31/7, 7/8,14/8, 21/8. Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου