Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Τα καλύτερα μέρη στην Ευρώπη για να κάνετε πρόταση γάμου!

Ρομαντικά μέρη στην Ευρώπη για να πείσετε την αγαπημένη σας να απαντήσει θετικά στην πρόταση γάμου σας! Επιλέξτε μέρος, κλείστε εισιτήρια και ξενοδοχείο και φυσικά μην ξεχάσετε το δαχτυλίδι!

1. Βενετία, Ιταλία
Τι πιο ρομαντικό από μία κρουαζιέρα με γόνδολα στα κανάλια της Βενετίας με τις αμέτρητες γέφυρες!


Ανεβείτε βραδάκι στην κορυφή του πύργου και θαυμάστε την πόλη του φωτός. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε τη βραδιά με δείπνο στο εστιατόριο του πύργου. 

3. London Eye, Λονδίνο
Είναι ο μεγαλύτερος πανοραμικός τροχός του κόσμου. Μπορείτε να κλείσετε (με το ανάλογο κόστος βέβαια) τη λεγόμενη κάψουλα του έρωτα "Cupid’s Capsule", όπου θα είστε οι δυο σας πίνοντας σαμπάνια και θαυμάζοντας όλο το Λονδίνο από ψηλά για μισή περίπου ώρα.  

4. Οία, Σαντορίνη
 

Το μοναδικής ομορφιάς ηλιοβασίλεμα στην Οία έχει εμνεύσει πολλούς τουρίστες να κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους!

5. Κάστρο Neuschwanstein, Γερμανία
Θεωρείται το πιο παραμυθένιο κάστρο. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι βάση αυτού του κάστρου δημιουργήθηκε το σήμα της Disney και κατ' επέκταση τα κάστρα στα θεματικά πάρκα. 

6. Fontana di Trevi, Ρώμη

Ρίξτε το κέρμα σας σε αυτό το εκπληκτικό συντριβάνι με την ευχή να μην σβήσει ποτέ η αγάπη σας!

Είναι ίσως η πιο ρομαντική γέφυρα, πραγματικά εντυπωσιακή τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Ένα ωραίο μέρος για να γονατίσετε ζητώντας το χέρι της αγαπημένης σας! 

8. Βερόνα, Ιταλία
Το μέρος που έζησαν ο Ρομέος και η Ιουλιέτα και η μυθική αγάπη τους! Μπορείτε να επισκεφτείτε το σπίτι της Ιουλιέτας και στο μπαλκόνι να κάνετε την δική σας πρόταση γάμου. Καλό είναι να πάτε νωρίς το πρωί για να έχει ησυχία!  

9. Παλάτι Alhambra, Γρανάδα, Ισπανία
Μια πραγματικά εντυπωσιακή πόλη χτισμένη από τους Άραβες στα μέσα του 1200, γεμίζει τους επισκέπτες ρομαντική διάθεση. Το παλάτι είναι ίσως το ωραιότερο σημείο της πόλης για πρόταση γάμου.  

10. Μπριζ, Βέλγιο
Η μεσαιωνική πόλη του Μπριζ είναι πολύ ρομαντική και παραμυθένια. Στη "λίμνη της αγάπης" θα δείτε κύκνους που συμβολίζουν την αιώνια αγάπη, γέφυρες και μεσαιωνικά σπίτια στις όχθες του καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου