Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Κρουαζιέρα σε αλπική λίμνη- Thun lake

Η λίμνη Thun  βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη, στο καντόνι της Βέρνης (30 χλμ από τη Βέρνη) στην Ελβετία. Είναι μια βαθιά μπλε λίμνη περιτριγυρισμένη από τις Άλπεις. 
Μια κρουαζιέρα στη λίμνη είναι αξέχαστη εμπειρία,  ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν όλα γύρω γύρω είναι χιονισμένα. Απίστευτη φυσική ομορφιά, ντυμένη στα χρώματα του χειμώνα, μια κρουαζιέρα χαλαρωτική και ρομαντική κοιτώντας τα γραφικά χωριά, τα κάστρα και τα βουνά. 
Η κρουαζιέρα γίνεται με σύγχρονα ατμόπλοια με άνετα σαλόνια. Ξεκινά από την πόλη Thun και φτάνει μέχρι την πόλη Interlaken. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε την κρουαζιέρα με κάποιο γεύμα στο πλοίο. 
 Η κρουαζιέρα στη λίμνη είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε τα όμορφα τοπία γύρω από τη λίμνη. Η γραφική μικρή πόλη Spiez με το ρωμανικό κάστρο βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη λίμνη, ενώ πολλά ακόμα κάστρα βρίσκονται κατά μήκος της ακτής. 
Όλο το χρόνο γίνονται κάθε μέρα κρουαζιέρες και το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανάλογα με την εποχή. Για το πλήρες πρόγραμμα και τις τιμές δείτε εδώ
 

Για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο υπάρχουν 3 ιδιαίτερες κρουαζιέρες:

1. Την παραμονή των Χριστουγέννων, εορταστική ατμόσφαιρα και γεύμα. 
2. Χειμωνιάτικη καθημερινή κρουαζιέρα με το εντυπωσιακό πλοίο Blümlisalp
3. Την παραμονή πρωτοχρονιάς  μια εορταστική κρουαζιέρα της λίμνης με ζωντανή μουσική, γεύμα 4 πιάτων για να δείτε τα βεγγαλικά όταν αλλάζει ο χρόνος.
 
 
Καλοκαίρι ή Χειμώνα το τοπίο είναι μαγευτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου