Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Aqua Dome: Ιαματικά λουτρά και σπα με θέα τις Άλπεις

Ένα σπα αλλιώτικα από τα άλλα, με θερμά ιαματικά λουτρά από νερά που πηγάζουν βαθιά μέσα από τη γη, σε ένα τοπίο μαγευτικό και άκρως αλπικό!
Το Aqua Dome Spa Center βρίσκεται στην πόλη Längenfeld, στην ευρύτερη περιοχή του Τιρόλο στην Αυστρία, μέσα στα βουνά Ötztal. 
 
Στεγάζεται στο  4 αστέρων ξενοδοχείο "Aqua Dome 4Sterne Superior Hotel & Tirol Therme Längenfeld", στην καρδιά της κοιλάδας ανάμεσα στις Άλπεις, σε ένα χωριό 4000 κατοίκων.
Πολύ εντυπωσιακές είναι οι δύο μεγάλες εσωτερικές πισίνες με ζεστό νερό που πηγάζει από βάθος περίπου 1850 μέτρων μέσα στη γη, για μπάνιο αναζωογονητικό και ευεργετικό για την υγεία. 
Οι πισίνες βρίσκονται μέσα σε γυάλινο θόλο ώστε οι επισκέπτες να έχουν θέα στο εκπληκτικό φυσικό τοπίο όλο το χρόνο. 
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν τρεις υπερυψωμένες φουτουριστικές πισίνες που ενώνονται μεταξύ τους μέσω ενός γυαλιστερού γυάλινου κώνου. 
Το μπάνιο εκεί συνδυάζεται με υποβρύχια μουσική και εφέ φωτός. Το σχέδιο τους προκαλεί μια αίσθηση έλλειψης βαρύτητας και προσφέρει απόλυτη χαλάρωση. 
Ανάλογα με την εποχή το τοπίο είναι διαφορετικό! Σίγουρα το Χειμώνα είναι πολύ εντυπωσιακή εμπειρία, να είσαι μέσα στο ζεστό νερό ενώ τα πάντα γύρω είναι κάτασπρα!
Αλλά και τον υπόλοιπο καιρό, το τοπίο είναι ιδανικό για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης μέσα στο πράσινο των δέντρων και την ομορφιά των βουνών. 
Μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία είναι το μπάνιο υπό το φως του φεγγαριού  μέχρι τα μεσάνυχτα, για τους πολύ ρομαντικούς, κάθε Παρασκευή βράδυ. 
Πρόσβαση
Κοντινότερη μεγάλη πόλη είναι το Ίνσμπρουκ. Το Aqua Dome συνδέεται με το αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ με απευθείας λεωφορείο. Επίσης από την πόλη υπάρχει λεωφορείο προς Längenfeld. 
Τιμές
Οι τιμές ξεκινούν από 19 ευρώ το τρίωρο και ανεβαίνουν ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε. Δείτε τον τιμοκατάλογο εδώ. Αν κλείσετε διαμονή στο ξενοδοχείο, η πρόσβαση στο σπα είναι μέσα στην τιμή. 
Η νυχτερινή εικόνα θυμίζει μάλλον κάτι διαστημικό!! 
Ακόμα και το μαμούθ που υποδέχεται τους επισκέπτες αλλάζει όψη ανάλογα με την εποχή!
Άποψη του χωριού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου