Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Βόλτα στο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ στο Southbank του Λονδίνου

Το Λονδίνο είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης για τα Χριστούγεννα, και ένας από τους λόγους είναι το χειμερινό φεστιβάλ στο Southbank center, δίπλα στον Τάμεση.
Ένα φεστιβάλ σε μια πανέμορφη τοποθεσία με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. 


 
Εκεί θα βρείτε μια χριστουγεννιάτικη αγορά με όμορφους πάγκους που πουλάνε το πιο νόστιμο εορταστικό φαγητό, χειροτεχνίες και ζεστά ροφήματα.
 
Κάντε μια βόλτα και σίγουρα θα βρείτε κάποιο χειροποίητο δώρο ή μια λιχουδιά για να αγοράσετε. 
Το Rekorderlig Cider Lodge είναι ένα διώροφο σκανδιναβικού στυλ κτίριο όπου μπορείτε να πιείτε ζεστά ροφήματα και να δοκιμάσετε τη σκανδιναβική κουζίνα. Από το Viewing Deck Bar θα απολαύσετε τη μαγευτική θέα προς τον Τάμεση.
Κάτω από το εντυπωσιακό και πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορείτε να απολαύσετε μια ζεστή σοκολάτα.
  
Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν στον λαβύρινθο από 200 δέντρα από τον Μέλανα Δρυμό. Στο τέλος της διαδρομής τα παιδιά παίρνουν ένα δωράκι. Το κόστος συμμετοχής είναι £4.
Πάρτε το παραδοσιακό τρενάκι που ξεκινά από τη γέφυρα Hungerford για μια όμορφη βόλτα δίπλα στον Τάμεση. Τιμή εισιτηρίου £4.

Μπείτε στο  Royal Festival Hall για ένα μοναδικό σόου με τίτλο Slava's Snowshow. Μια αλλιώτικη θεατρική παράσταση γεμάτη εντυπωσιακά οπτικά εφέ, όπως μια εκπληκτική χιονοθύελλα! Προτείνετε και για παιδιά από 8 χρονών και πάνω. Εδώ μπορείτε να δείτε τις τιμές και να κλείσετε εισιτήρια.
 
Στον ίδιο χώρο επίσης κάνει παράσταση το cabaret  LA SOIRÉE. Η παράσταση δεν είναι για παιδιά. Πληροφορίες και δυνατότητα κράτησης θα βρείτε εδώ
Στην γκαλερί Hayward παρουσιάζεται μια έκθεση με τίτλο "Mirrorcity: Lonton artists on fiction and reality" με έργα νέων καλλιτεχνών. 
Φυσικά την προσοχή θα σας τραβήξουν τα γιγάντια φωτεινά κουνέλια που θα συναντήσετε ξαφνικά μπροστά σας. 
Πρόκειται για πρωτότυπα έργα τέχνης της αυστραλιανής Amanda Parer, με τίτλο Intrude. 
To καρουζέλ αρέσει πολύ στα μικρότερα παιδάκια
Στο χάρτη εδώ θα βρείτε όλες τις τοποθεσίες και τις δραστηριότητες του χριστουγεννιάτικου φεστιβάλ στο Southbank του Λονδίνου.
Πώς θα πάτε
Με το μετρό στις στάσεις Waterloo, Waterloo East, Embankment και Charing Cross
Το φεστιβάλ διαρκεί μέχρι 4 Ιανουαρίου, εκτός από τις παραστάσεις που είναι έως τις 11 Ιανουαρίου. Είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ- εκτός από τρενάκι που λειτουργεί ως τις 8. 
Το φεστιβάλ επισκέπτεται πλήθος κόσμου από το πρωί μέχρι το βράδυ! Καλύτερη ώρα πάντως είναι το σούρουπο έως και το βράδυ για να δείτε τα πάντα φωτισμένα. 
tips
* Πρόταση ξενοδοχείου: Park City Hotel. Έχουμε μείνει εκεί και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα ως ένα καλό ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ, στην αριστοκρατική περιοχή Kensington, πολύ κοντά στο Harrods και το σταθμό Earls Court που βρίσκεται στη μπλε γραμμή που πηγαίνει απευθείας αεροδρόμιο.
* Όλη η λίστα με τα ξενοδοχεία στο Λονδίνο, με αντικειμενική βαθμολογία και τις καλύτερες τιμές εδώ.
* Ξεναγήσεις, εισιτήρια για να γλιτώσετε τις ουρές στα αξιοθέατα και εκδρομές μπορείτε να κλείστε από εδώ.
* Βόλτα στην Chinatown του Λονδίνου
* Επίσκεψη στο Covent Garden
* Ανεβείτε στο London Eye
* Φωτογραφηθείτε με φόντο τη διάσημη γέφυρα του Λονδίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου