Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Βόλτα με το εντυπωσιακό τελεφερίκ της Μαδρίτης

Το τελεφερίκ της Μαδρίτης συνδέει το κέντρο της πόλης με την καταπράσινη περιοχή Casa de Campo. Η διαδρομή ξεκινά από το Paseo del Pintor Rosales και τελειώνει στο Casa de Campo. Έχει 80 καμπίνες που χωρούν ως 5 άτομα η κάθε μια. Διανύει 2.457 μέτρα  και φτάνει σε ύψωμα 40 μέτρων.


  
Είναι ένας μαγευτικός τρόπος να δείτε την Ισπανική πρωτεύουσα από ψηλά! Η διαδρομή διαρκεί 11 λεπτά, τα οποία σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστα!

 
Η διαδρομή ξεκινά από το Paseo del Pintor Rosales, ένα μέρος μέσα στο κέντρο ιδανικό για περπάτημα και ξεκούραση. Από τη στιγμή που το σύντομο ταξίδι ξεκινά είναι μια αληθινή πρόκληση για τους λάτρεις της φωτογραφίας. 
Δεν θα ξέρετε τι να πρωτοφωτογραφίσετε, αν και σας συμβουλεύουμε να το απολαύσετε φυσικά και όχι μέσα από το φακό μιας κάμερας! Καταπληκτική η θέα προς το ποτάμι και το λούνα παρκ.
 Για να πάρετε το τελεφερίκ θα πάτε στο σταθμό Metro Argüelles. Το εισιτήριο κοστίζει για απλή διαδρομή 3,75 ευρώ και 5,35 ευρώ με επιστροφή. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ
Η διαδρομή είναι όμορφη και εντυπωσιακή όλη την ημέρα. Νωρίς και μέχρι το μεσημέρι σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη ορατότητα, ειδικά αν ο καιρός είναι καλός. 
 
Στο ηλιοβασίλεμα όμως η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ρομαντική με τα ιδιαίτερα χρώματα του ουρανού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου