Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

Ταξίδι στην Κροατία με απευθείας πτήσεις από Αθήνα

Οι Croatia Airlines μας ταξιδεύουν με νέες απευθείας πτήσεις στις ομορφότερες πόλεις της Κροατίας και σε πολύ καλές τιμές, αρκεί να κάνετε κράτηση εγκαίρως!
Επισκεφτείτε το παραθαλάσσιο Σπλιτ με απευθείας πτήση από Αθήνα κάθε Σάββατο. Η πόλη βρίσκεται στην Αδριατική ακτή στην κεντρική Δαλματία.

Θα δείτε το παλάτι του ρωμαϊκού αυτοκράτορα Διοκλητιανού, τις πλατείες Prokurative και Pjaca, το λιμάνι Matejuška  και την προκυμαία Riva για απολαυστικό φαγητό ή καφέ.
Ταξιδέψτε στο μεσαιωνικό και μοναδικό Ντουμπρόβνικ με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Μια πόλη με πλούσια φυσική ομορφιά, ξεχωριστή αρχιτεκτονική και πλούσια ιστορία, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. 
Είναι χτισμένη από λευκή πέτρα και μάρμαρο με πολύ ψηλά τείχη, περιτριγυρισμένη από θάλασσα. Δεν θα βαρεθείτε να περπατάτε στην παλιά πόλη με τα σοκάκια, θα δείτε την κεντρική πλατεία Placa που έχει μείνει στην ομορφιά και το ρυθμό του παρελθόντος, τα μπαρόκ κτίρια και τα σπίτια με τα ολάνθιστα λουλούδια και τις εντυπωσιακές εκκλησίες.
 Επιλέξτε τον προορισμό που θέλετε να επισκεφτείτε και γνωρίστε τις ομορφιές της Κροατίας. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε τις πτήσεις, δηλαδή να δείτε και τις δύο αυτές πόλεις, με απευθείας πτήσεις ή και το Ζάγκρεμπ, με ενδιάμεσο σταθμό.

1 σχόλιο:

  1. Η Κροατία φαίνεται τέλεια !! Για Αθήνα και περιφέρεια Αττικής έχετε καθόλου τουριστικές πληροφορίες ;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή