Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινή προσφορά: Αυστριακό πανόραμα - Βαυαρία 7 ημέρες, από 750 ευρώ!

Αυτό το καλοκαίρι κάντε μια οργανωμένη εκδρομή για να γνωρίσετε τις πιο όμορφες περιοχές της Αυστρίας και της Βαυαρίας. 
Η εκδρομή ξεκινά από το Μόναχο την πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Εκεί θα δείτε την κεντρική πλατεία Μαρίενπλατς, το παλιό και το νεογοτθικό Δηµαρχείο, τις δύο ξακουστές εκκλησίες Μαρίενκίρχε και Φράουενκίρχε, που οι δύο της τρούλοι της είναι και έµβληµα της πόλης κ.ά.

Επόμενος σταθμός το Ίννσµπρουκ, ώπου θα δείτε την Αψίδα του Θριάµβου, τα ανάκτορα Χόφµπουργκ, το παλιό Δηµαρχείο µε το κωδωνοστάσιο και το σπίτι µε τη “χρυσή στέγη” που είναι φτιαγµένη µε περισσότερες από δύο χιλιάδες χρυσές πλάκες. Εάν υπάρχει η δυνατότητα θα επισκεφθούμε το Μουσείο Swarovski Crystal World, δηµιουργία του καλλιτεχνικού διευθυντή André Heller, µε τη µεγαλύτερη έκθεση του οίκου Swarovski. 

Αμέσως μετά γίνεται επίσκεψη με διαμονή στη γενέτεια του Μότσαρτ, το μαγευτικό Σάλτσμπουργκ. Στενά δροµάκια µε δαντελένια κιγκλιδώµατα, εκκλησίες και παλάτια διατηρούν τη µεσαιωνική µορφή της πόλης. Θα δείτε τα ανάκτορα Μιραµπέλ µε τους θαυµάσιους κήπους τους, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό, την εκκλησία των Φραγκισκανών, το σπίτι-µουσείο του µεγάλου µουσουργού (εξωτερικά) και άλλα σηµεία της µεσαιωνικής πόλης.

Επόμενος σταθμός η Βιέννη. Στη διαδροµή  θα επισκεφθείτε το Σαλτσκάµεργκουτ, την περιοχή των πανέµορφων Αυστριακών Λιµνών με 40 λίμνες µε κρυστάλλινα νερά. Θα δείτε το Μπαντ Ισλ, όπου βρίσκεται η «Αυτοκρατορική Έπαυλη», θερινή κατοικία του Φραγκίσκου Ιωσήφ και κατόπιν στο χωριουδάκι Σαιν Βόλφκανγκ, στην οµώνυµη λίµνη. 

Βιέννη: Ανάκτορα, εκκλησίες και επιβλητικά κτίρια είναι αυτά που δίνουν στην πόλη τη µοναδική της ατµόσφαιρα. Στην ξενάγηση θα δείτε το Πανεπιστήµιο, τα χειµερινά ανάκτορα Χόφµπουργκ, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και τα ανάκτορα-µουσείο του Σέµπρουν.

Ένα πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με την Austrian Airlines, ξεναγήσεις, διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό.  Στα πολύ θετικά του πακέτου είναι ότι η πτήση από Αθήνα είναι πρωινή και η πτήση της επιστροφής είναι βραδινή- άρα μιλάμε για 7 γεμάτες μέρες εκδρομής!  

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου