Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών για ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο

Σύγκρινε ξενοδοχειακές τιμές από 252 sites κρατήσεων με ένα κλικ, με τη μεγαλύτερη μηχανή σύγκρισης ξενοδοχείων παγκοσμίως! 
Η αναζήτηση μέσω της trivago βοηθάει τους χρήστες να συγκρίνουν ξενοδοχειακές τιμές εύκολα και γρήγορα αντλώντας πληροφορίες από περισσότερα από 200 websites κρατήσεων για πάνω από 700.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως. 

Περισσότεροι από 80 εκατομμύρια ταξιδιώτες χρησιμοποιούν τη μηχανή σύγκρισης ξενοδοχείων κάθε μήνα και εξοικονομούν κατά μέσο όρο 36 τοις εκατό από τα χρήματα τους για το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου, στην ίδια πόλη. 
Μπορείτε να βρείτε εύκολα το ιδανικό ξενοδοχείο για σας, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Απλά εισάγετε τον προορισμό, τις επιθυμητές ημερομηνίες του ταξιδιού σας και αφήστε τη μηχανή αναζήτησης μας να συγκρίνει τις τιμές διαμονής για εσάς. Για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης, κάνετε αναζήτηση σύμφωνα με την τιμή, την απόσταση, τον τύπο ή τα αστέρια του ξενοδοχείου. Από budget hostels, μέχρι πολυτελείς σουίτες, η trivago καθιστά ακόμα πιο εύκολη την κράτηση online. 
Οι τιμές που εμφανίζονται προέρχονται ύστερα από αναζήτηση σε πολλά ξενοδοχεία και ιστοσελίδες κράτησης. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "δες προσφορά", θα προωθηθείτε στη σελίδα κράτησης και από εκεί θα είστε σε θέση να επανεξετάσετε και να κλείσετε την προσφορά που εμφανίζεται. 
Αφήστε την trivago να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη τιμή σε πάνω από 200 ιστοσελίδες ξενοδοχείων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου