Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Νέοι προορισμοί με απευθείας πτήσεις εξωτερικού

Ανακαλύψτε τους νέους προορισμούς και ταξιδέψτε με απευθείας πτήσεις σε ιδιαίτερες πόλεις της Ευρώπης:

Είναι η παλιότερη και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, σημαντικό λιμάνι μέχρι και σήμερα. Μια πόλη που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο, φημισμένο κέντρο πολιτισμού, τεχνών και μουσικής.


 
Η Νάντη είναι μεγαλούπολη με λιμάνι, στη δυτική Γαλλία, πρωτεύουσα της περιοχής του Λίγηρα. Ιδρύθηκε από τους Γαλάτες και σήμερα θεωρείται η πιο πράσινη πόλη της χώρας. Χτισμένη αμφιθεατρικά στη δεξιά όχθη του Λίγηρα, με σημαντικότερα αξιοθέατα  τα ερείπια των παλαιών Πύργων των Δουκών της Βρετάνης, το ναό του Αγίου Ιακώβου  και το Μουσείο Καλών Τεχνών.


Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας  χτισμένη στους πρόποδες της Αίτνας. Ήταν αποικία που ιδρύθηκε από Χαλκιδείς από τη Νάξο της Σικελίας. Όμορφες πλατείες, παραδοσιακά κτίρια, ιστορικές εκκλησίες, υπαίθρια ελληνικά και ρωμαικά θέατρα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της πόλης. 

 
 Το όνομα της είναι συνώνυμο του καλού κρασιού, αφού από τον 8ο αιώνα είναι γνωστή για την παραγωγή κρασιού. Βρίσκεται στη νοτιοδυτική Γαλλία, κοντά στα σύνορα με την Ισπανία. Είναι χτισμένη γύρω από τον ποταμό Garonne και είναι ένα από τα μεγάλα αστικά κέντρα της Γαλλίας.

 
Χαρακτηριστικό της πόλης είναι το φως του ήλιου που λάμπει πάνω στις κόκκινες στέγες των σπιτιών και στα δύο ποτάμια της, δημιουργώντας σκιές και εντυπωσιακούς αντικατοπτρισμούς. Το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο λιθόστρωτα σοκάκια από την μεσαιωνική εποχή, με πολλά ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια.  

 Η Κολωνία είναι χτισμένη και στις δυο όχθες του ποταμού Ρήνου. Μια ιστορική πόλη, που αποπνέει στους επισκέπτες χαρούμενη ατμόσφαιρα, ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της μπύρας! Στο κέντρο δεσπόζει ο διάσημος καθεδρικός ναός, πολλές πλατείες με όμορφες μπυραρίες και μουσεία παγκοσμίου φήμης, είναι μερικά από αυτά πιυ θα δείτε εκεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου