Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Χριστούγεννα στην πόλη Μπρυζ - Bruges

Η βελγική πόλη Μπριζ είναι ιδανικός προορισμός και για τα Χριστούγεννα. Από τα τέλη Νοεμβρίου η πόλη μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από παραμύθι με τα χιλιάδες φωτάκια να τονίζουν τα εντυπωσιακά κτίρια και να κάνουν το τοπίο ακόμα πιο ρομαντικό. 




Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Λονδίνο by night- Ξενάγηση στο νυχτερινό Λονδίνο

Το Λονδίνο έχει ιδιαίτερη λάμψη το βράδυ, καθώς τα περισσότερα αξιοθέατα του φωτίζονται μοναδικά. Ένας πολύ καλός και άνετος τρόπος να δείτε όλα τα αξιοθέατα της πόλης τη νύχτα είναι το London by night
Η διαδρομή γίνεται με ένα κλασικό διώροφο λονδρέζικο λεωφορείο και διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Murano και Burano, τα νησιά της Βενετίας

Για να δείτε όλη την ομορφιά της Βενετίας, αφού φυσικά θαυμάσετε το μεγάλο κανάλι και την Piazza San Marco πρέπει να επισκεφτείτε τα νησιά της. Υπάρχουν περίπου 40 νησάκια, μερικά από τα οποία κατοικούνταιΑναμφίβολα τα πιο όμορφα και με ιστορικό ενδιαφέρον είναι τα νησιά Murano και Burano.  
Το Murano είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για το φυσητό γυαλί. Ακόμα και σήμερα, η αρχαία παράδοση διατηρείται και είναι η κύρια ενασχόληση των κατοίκων του νησιού. 

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Cinque Terre - Πέντε Γαίες, μια διαφορετική ταξιδιωτική πρόταση

Ονομάζεται Cinque Terre, στα ελληνικά σημαίνει "πέντε γαίες" και πρόκειται για πέντε πανέμορφα χωριά στις ακτές της Λιγουρίας στην Ιταλία. 
Πέντε χωριά, κρεμασμένα σε βράχους, περιτριγυρισμένα από θάλασσα, λόφους και αμπελώνες και χωρίς αυτοκίνητα! Μπορείτε να πάτε μόνοι σας ή με οργανωμένη εκδρομή για πιο ξεκούραστα!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Hop-on Hop-off στη Μαδρίτη- ο καλύτερος τρόπος ξενάγησης στην πόλη

Ο καλύτερος και πιο ξεκούραστος τρόπος για να δει κάθε επισκέπτης την Μαδρίτη, είναι με το τουριστικό λεωφορείο Hop-on Hop-off. Σταματά στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης και μπορείτε να κατεβείτε σε όποια στάση θέλετε και να ανεβείτε ξανά όποτε θέλετε! 
Αποτελείται από 2 γραμμές, την μπλε και την πράσινη. Οι στάσεις είναι:

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Εκδρομή στο Dürnstein, ένα μαγευτικό χωριό κοντά στη Βιέννη

Ένα όμορφο και μαγευτικό χωριό, το Dürnstein βρίσκεται στην κοιλάδα Wachau, πολύ κοντά στη Βιέννη
Είναι διάσημο για τα αμπέλια του, έχει ήπιο κλίμα, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Δούναβη.