Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Danube Bend Tour: Ξενάγηση στις 3 ωραιότερες πόλεις στην διάσημη στροφή του Δούναβη

Το danube bend (στροφή του Δούναβη στα ελληνικά και Dunakanyar στα ουγγρικά) είναι ένα σημείο όπου το ποτάμι κάνει εντυπωσιακή στροφή, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βουδαπέστη
Οι καταπράσινοι λόφοι του Pilis, οι πόλεις Visegrad και Börzsöny μαζί με το εντυπωσιακό ποτάμι, συνθέτουν ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο ιδανικό για εκδρομή. 
Στην οργανωμένη εκδρομή που σας προτείνουμε εδώ, θα δείτε τις ωραιότερες πόλεις στις όχθες του Δούναβη.
Visegrád: Θα δείτε το βασιλικό παλάτι, θα μάθετε για τη ζωή στο μεσαίωνα και θα απολαύσετε πανοραμική θέα στην κοιλάδα του Δούναβη.
Esztergom: Η βορειότερη πύλη της Βουδαπέστης και το κέντρο της καθολικής εκκλησίας. Θα επισκεφτείτε τον μεγαλύτερο καθεδρικό ναό της Ουγγαρίας. Κοιτώντας πέρα από το ποτάμι φαίνεται η Σλοβακία.
Szentendre: Στην επιστροφή γίνεται στάση στο καλλιτεχνικό Szentendre. Είναι μια μικρή μπαρόκ πόλη χτισμένη εκεί όπου ο Δούναβης συναντά τα βουνά Pilis.
Η εκδρομή γίνεται Απρίλιο με Οκτώβριο καθημερινά στις 9 το πρωί και από Νοέμβρη μέχρι Μάρτη κάθε Πέμπτη και Σάββατο στις 9 το πρωί. H διαδρομή γίνεται με λεωφορείο και ξεναγό ενώ η επιστροφή τους μήνες Μάιο έως Σεπτέμβριο γίνεται με πλοίο. 
 
Περισσότερες πληροφορίες, τιμές και κρατήσεις θα βρείτε εδώ.  
Δείτε όλες τις αναρτήσεις μας για τη Βουδαπέστη εδώ.  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου