Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Amsterdam Dungeon, το πιο τρομακτικό αλλά και διασκεδαστικό μέρος στο Άμστερνταμ

Στο Amsterdam Dungeon ζωντανεύει η σκοτεινή ιστορία της Ολλανδίας, με 11 διαφορετικά σώου με ηθοποιούς και εκπληκτικά σκηνικά!
Το διαδραστικό Dungeon περιλαμβάνει ταξίδι στο χρόνο με πλοίο του 17ου αιώνα, τη  αίθουσα βασανιστηρίων, λαβύρινθο, αίθουσα φαντασμάτων, αναπαράσταση της εποχή της πανούκλας και άλλα τέτοια τρομακτικά και ατμοσφαιρικά δρώμενα. 


 
Είναι αρκετά σκοτεινό, σε πολλά σημεία ίσα που βλέπεις μπροστά σου, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατριχιάσεις ή να ουρλιάξεις (βέβαια μετά θα γελάς!). Δηλαδή το Dungeon δεν είναι για όλους, αλλά για όσους απολαμβάνουν τα θρίλερ και την περιπέτεια. Συστήνεται για παιδιά πάνω από 10 χρονών (προσωπικά θα έλεγα για μεγαλύτερα παιδιά, πάνω από 13 χρονών) γιατί είναι πολύ "σκοτεινό" σόου)

Οι επισκέπτες μπαίνουν σε γκρουπ των 30 (το πολύ) ατόμων κάθε 15 λεπτά. Η όλη διαδρομή διαρκεί 80 λεπτά και περιλαμβάνει εφέ για όλες τις αισθήσεις - ναι ακόμα και οι απαίσιες μυρωδιές περιλαμβάνονται! 

Πρόσβαση
Βρίσκεται στο κέντρο του Άμστερνταμ
Με τα τραμ 4, 9, 16, 24 στην στάση Spui/ Spui-Rokin
Ώρες λειτουργίας
Καθημερινά 10:30 με 7:00 (το πρώτο γκρουπ μπαίνει στις 11 και το τελευταίο στις 7), ενώ Παρασκευή και Σάββατο είναι ως τις 9. 
Εισιτήριο
22 ευρώ
Κερδίζετε 3 ευρώ αν το κλείσετε online- μάλιστα έτσι γλιτώνετε και την ουρά για τα εισιτήρια!  Κρατήσεις μπορείτε να κάνετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου