Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Χριστούγεννα στη Disneyland στο Παρίσι (2017)

Τα Χριστούγεννα στη Disneyland έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού τα πάντα είναι στολισμένα από τις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου Το πιο παραμυθένιο θεματικό πάρκο αποκτά κι άλλη μαγεία και ομορφιά με τα χιλιάδες λαμπιόνια, τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όλα τα υπέροχα πράγματα που είναι ειδικά για τις γιορτές.
Φέτος προστέθηκαν δυο καινούρια σώου:
Sing Me a Merry Christmas, όπου οι επισκέπτες τραγουδούν αγαπημένα και γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια παρέα με τον Μίκυ και τους φίλους του.
Goofy's incredible Christmas, ένα νυχτερινό σώου με σπέσιαλ εφέ, φώτα και ζωντανούς χαρακτήρες που φωτίζουν τον Hollywood tower και δημιουργούν ένα εκπληκτικό παραμύθι.


Θα δείτε την χριστουγεννιάτικη παρέλαση με όλους τους ήρωες της Disney και θα συναντήσετε τους αγαπημένους σας ήρωες σε διάφορα σημεία του πάρκου.
Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα των παρελάσεων αλλά και των εμφανίσεων των χαρακτήρων.
Ακόμα κάτι καινούριο συμβαίνει στην Videopolis, όπου ο Μίκυ και η Μίνι μαζί με μια μεγάλη χορωδία και μπάντα τζαζ κάνουν χριστουγεννιάτικη συναυλία.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 49 ευρώ, αλλά υπάρχουν και συνδυαστικά εισιτήρια.
Δείτε αναλυτικά εδώ.
Αν σκέφτεστε να πάτε, κλείστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας, ιδιαίτερα αν θέλετε διαμονή σε κάποιο από τα ξενοδοχεία του πάρκου. Το πάρκο διαθέτει 7 διαφορετικά ξενοδοχεία, με διαφορετικές τιμές για να επιλέξετε. 
1. Disneyland Hotel
Με θέα στο πάρκο της Disneyland και ακριβώς δίπλα στην είσοδό του. Είναι το πιο κοντινό αλλά και το πιο ακριβό βεβαίως!

2. Disney's Hotel New York
Για πολυτελές περιβάλλον και τυπικά νεοϋορκέζικη εξυπηρέτηση, στο Ξενοδοχείο Disney’s Hotel New York θα είναι σαν να βρίσκεστε στην καρδιά της Νέας Υόρκης. 

3. Disney’s New Port Bay Club
Ονειρεύεστε να κοιμηθείτε δίπλα στη θάλασσα; Στο Disney’s Newport Bay Club, γευτείτε το στυλ και τη γοητεία των ακτών της Νέας Αγγλίας στα τέλη του 19ου αιώνα, στις όχθες της λίμνης Disney.

4. Disney’s Sequoia Lodge
Χαλαρώστε μέσα στις σεκόγιες, στην άγρια γοητεία αυτού του αναπαυτικού ορεινού καταφυγίου που μοιάζει να έχει βγει κατευθείαν από τους εθνικούς αμερικανικούς δρυμούς.

5. Disney's Hotel Cheyenne
Ζήστε σαν καουμπόηδες σε αυτό το όμορφο ξενοδοχείο!

6. Disney's Hotel Sante Fe
Ζήστε τις έναστρες νύχτες στα νότιο-δυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών ανάμεσα στους Ισπανούς και τους Ινδιάνους.  

7. Disney's Davy Crockett Ranch
Επιστροφή στη φύση! Μείνετε στο ιδιωτικό σας μπανγκαλόου, μέσα στο δάσος, και χαλαρώστε σ’ αυτό το ήρεμο και αυθεντικό περιβάλλον που είναι εμπνευσμένο από το βασιλιά των κυνηγών Ντέιβι Κρόκετ.
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία εδώ




 Πώς θα πάτε στη Disneyland
Πραγματοποιούνται δρομολόγια με λεωφορείο μεταξύ των αεροδρομίων Roissy CDG και Orly και του πάρκου Disneyland Resort Paris (η διαδρομή διαρκεί μια ώρα περίπου, ανάλογα με την κίνηση).
Από το κέντρο του Παρισιού, η γραμμή A του RER σας μεταφέρει γρήγορα στο Disneyland Resort Paris. Μέσα σε 35 μόνο λεπτά, φτάνετε στη στάση "Marne-la-Vallée / Chessy", που βρίσκεται 2 λεπτά με τα πόδια από την είσοδο των Πάρκων, και κοντά στα ξενοδοχεία.
tips
* Μπορείτε να  επισκεφτείτε και το πάρκο Walt Disney studios που είναι εκεί δίπλα. Υπάρχουν συνδυαστικά εισιτήρια που συμφέρουν.
* Για να πάρετε μια γεύση από τον κόσμο της Disneyland μπορείτε να πάτε μια ημερήσια εκδρομή από το Παρίσι. Για να ζήσετε την μαγεία όμως καλύτερα να προτιμήσετε να μείνετε σε κάποιο από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στο χώρο του πάρκου. 
*Στα καταστήματα με τα είδη της Disney....απλά συγκρατηθείτε! Θέλει πολύ προσπάθεια γιατί θα θέλετε να τα πάρετε όλα!!!!
*Από τα ξενοδοχεία υπάρχει δωρεάν mini bus για την είσοδο του πάρκου. Επομένως αν κλείσετε διαμονή σε κάποιο από τα πιο μακρινά ξενοδοχεία που είναι και πολύ πιο οικονομικά, μην σας προβληματίζει η απόσταση.
* Τα άνετα παπούτσια και η όρεξη για περπάτημα είναι αυτονόητα!
* Κατά την περίοδο των γιορτών εννοείται ότι υπάρχει αυξημένη κίνηση, καλύτερα επομένως να έχετε κλείσει το εισιτήριο από πριν για να μπείτε πιο γρήγορα. Ήδη από ότι είδα έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια για την παραμονή πρωτοχρονιάς όπου ο χρόνος αλλάζει...πραγματικά μαγικά!!
*Σε όλο το πάρκο υπάρχουν πολλά εστιατόρια, αναψυκτήρια και τουαλέτες. 
* Μπαίνοντας πάρτε χάρτη του πάρκου ώστε να ξέρετε που να πάτε. Επίσης ενημερωθείτε για τις ώρες των διάφορων σώου, ώστε να πάτε σε αυτά που σας αρέσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου