Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Charles Kuonen Hängebrücke: Η μεγαλύτερη κρεμαστή πεζογέφυρα στον κόσμο

Ονομάζεται Charles Kuonen Hängebrücke και είναι η μεγαλύτερη κρεμαστή πεζογέφυρα στον κόσμο. Βρίσκεται στην περιοχή Randa στο καντόνι Valais της Ελβετίας.
Έχει μήκος 494 μέτρα σε ύψος 85 μέτρων από το έδαφος. Αποτελείται από 8 τόνους καλώδια! Είναι μέρος του Europaweg,  μονοπάτι αναρρίχησης ανάμεσα στα χωριά Zermatt και Grachen.

 
Η θέα πραγματικά μαγευτική και η όλη εμπειρία μοναδική!
Για να φτάσει κάποιος εκεί, πρέπει να περπατήσει περίπου 2 ώρες από το μονοπάτι. Δεν μπορούν λοιπόν εύκολα να πάνε όλοι και σίγουρα πρέπει να είστε εφοδιασμένοι με νερό και να φοράτε άνετα παπούτσια για περπάτημα.
Πως θα πάτε
Με τρένο από τη Ζυρίχη ή τη Γενεύη με προορισμό το Visp. Από εκεί τρένο με προορισμό Randa. Από το σταθμό, ακολουθείτε τις πινακίδες που γράφουν Europahütte 2 h 30. Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα δρομολόγια, πόσες ώρες διαρκεί το ταξίδι και το κόστος.
 
Το χωριό Randa είναι πολύ γραφικό και προσφέρεται ακόμα και για διανυκτέρευση. Δείτε τα ξενοδοχεία εδώ. Δείτε τα ξενοδοχεία εδώ.
 
Εναλλακτικά μπορείτε να μείνετε στο γειτονικό Zermatt με το διάσημο βουνό των Άλπεων, Matterhorn. Δείτε όλα τα ξενοδοχεία εδώ.


1 σχόλιο:

  1. Buy Vidalista 5mg Online contains of Tadalafil. Vidalista 5 mg is manufactured by Centurion Lab. Buy generic cialis from this Trusted online pharmacy Medypharma, get great discounts and Free home delivery on Order above $249 ! Cheap Vidalista in USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή