Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Ταξίδι στο νησί Grand Bahama, στις εξωτικές Μπαχάμες

Η Γκραντ Μπαχάμα είναι τo τέταρτο σε μέγεθος από τα νησιά Μπαχάμες. 
To νησί έχει ήσυχες και οργανωμένες παραλίες καθώς και παραλίες για θαλάσσια σπορ. 


Πολυτελή τουριστικά ξενοδοχεία πάνω στις ολόχρυσες αμμουδιές περιμένουν τους επισκέπτες που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση και καλοπέραση!
Το νούμερο ένα αξιοθέατο του νησιού είναι φυσικά οι πανέμορφες εξωτικές παραλίες με ολόλευκες αμμουδιές και πεντακάθαρα νερά. Η πιο φημισμένη παραλία είναι η Gold rock beach όπου γυρίστηκαν σκηνές από την ταινία του James Bond "Casino Royale".
 

Υπάρχουν πολλά σημεία για οργανωμένες καταδύσεις ή για κολύμπι με δελφίνια. 
Το νησί έχει έντονη νυχτερινή ζωή με πολλά κλαμπ. 

Πολλά εξωτικά πολύχρωμα ψάρια ζουν στα κοράλλια στους βυθούς των θαλασσών και μπορείτε να τα δείτε από κοντά κάνοντας κατάδυση. 
H παραθαλάσσια ιππασία είναι μια εμπειρία μοναδική! Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ
Το Φρίπορτ μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως τον παράδεισο των καταναλωτών αφού έχει πολυάριθμα κλιματιζόμενα και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Επισκεφτείτε το Port Lucaya Marketplace για να κάνετε αφορολόγητες αγορές.
Ανατολικά του Φρίπορτ βρίσκεται ο κήπος των Γκρόουβς.  Ο Γουάλας Γκρόουβς (Wallace Groves)  ήταν ο Αμερικάνος επιχειρηματίας που την εικοσαετία 1950-1970 μετέτρεψε το Γκραντ Μπαχάμα από πόλη ψαράδων σε τεράστιο τουριστικό θέρετρο. Προς τιμή του και της συζύγου του φτιάχτηκε αυτός ο κήπος. 
Τα εξωτικά λουλούδια και οι γραφικές λιμνούλες σε μια έκταση 50 στρεμμάτων αποτελούν ένα τουριστικό αξιοθέατο που πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου