Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Δωρεάν ταξιδιωτικοί οδηγοί

 Επειδή το παν για ένα όμορφο ταξίδι, ειδικά όταν πρόκειται για εξωτερικό, είναι η οργάνωση και η συλλογή πληροφοριών για το μέρος που θα επισκεφτούμε, δείτε μερικά site από τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τουριστικούς οδηγούς. Είναι πολύ ενημερωτικοί, με φωτογραφίες, συμβουλές, προτάσεις για αξιοθέατα, εστιατόρια και γενικές πληροφορίες για τον κάθε προορισμό. 
 

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και να τα εκυπώσετε. Τα περισσότερα βέβαια είναι στα αγγλικά. Είναι πολύ βολικοί αυτοί οι οδηγοί αν θέλετε να γλιτώσετε μερικά έξοδα αγοράζοντας κάποιο βιβλίο ή αν δεν βρίσκετε ελληνικό βιβλίο για κάποιο μέρος. 

Εδώ θα βρείτε πολύ καλούς οδηγούς για πολλά μέρη όλου του κόσμου. Μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή pdf και να πάρετε μια γεύση για τον κάθε προορισμό. 

Και σε αυτά τα site επίσης θα βρείτε αγγλικούς οδηγούς σχεδόν για όλο τον κόσμο!
Ταξιδιωτικά βιβλία για Φλόριντα, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη κ.α.
Στη σελίδα της aegean μπορείτε να βρείτε μερικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς και στα Ελληνικά. 

5. Σε πολλά επίσημα website πόλεων της Ευρώπης, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε σχετικό ταξιδιωτικό οδηγό ή να παραγγείλετε να σας στείλουν δωρεάν χάρτες, προσπέκτους κ.λ.π μέσω ταχυδρομείου. Ψάξτε λοιπόν σε μια μηχανή αναζήτησης και θα βρείτε αρκετά δωρεάν πράγματα! 
π.χ. Σλοβενία http://www.slovenia.info/en/

2 σχόλια:

  1. Ναι, και σίγουρα υπάρχουν και άλλα. Αυτά χρησιμοποιούμε εμείς για την οργάνωση του ταξιδιού μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή