Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα Bateaux Mouches

Ένας από τους πιο χαλαρωτικούς και ρομαντικούς τρόπους για να δείτε μερικά από τα αρχαιότερα και πιο μεγαλοπρεπή ιστορικά μνημεία της πόλης, είναι παίρνοντας ένα από τα διάσημα και μοναδικά μακριά πλοιάρια, γνωστά ως Bateaux Mouches, που περιδιαβαίνουν, όλη μέρα αλλά και το βράδυ, τον Σηκουάνα.

Τα πλοιάρια είναι εξοπλισμένα με ηχητικό σύστημα ανακοινώσεων μέσω του οποίου προσφέρεται ξενάγηση στα αξιοθέατα σε διάφορες γλώσσες.
Τα καραβάκια κάνουν μικρές κρουαζιέρες όλη την ημέρα αλλά ίσως πιο εντυπωσιακή είναι η νυχτερινή βόλτα καθώς το Παρίσι δικαιολογημένα θεωρείται η πόλη του φωτός. Τα κλασικά κτίρια και οι γέφυρες είναι πανέμορφα φωτισμένα και έτσι η κρουαζιέρα γίνεται πιο ιδιαίτερη και ρομαντική. 
Δείτε αναλυτικά τις κρουαζιέρες στον Σηκουάνα, πατώντας τον κάθε τίτλο
- Seine Cruise - η απλή κρουαζιέρα
- Paris bistro με μεσημεριανό
- Paris bistro με βραδινό
- Paris lunch cruise στις 12:30
- Paris dinner cruise στις 6:00 ή στις 8:30 
- Συνδυαστισκό εισιτήριο που περιλαμβάνει ξενάγηση στην πόλη, είσοδο στον Πύργο του Άιφελ και την απλή κρουαζιέρα. 
Καραβάκια φεύγουν κάθε 20 λεπτά από τις προβλήτες κατά μήκος του Σηκουάνα και η βόλτα διαρκεί περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά.
 Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα δείτε το άγαλμα της ελευθερίας που βρίσκεται μέσα στον ποταμό, τον πύργο του Άιφελ, την αψίδα του θριάμβου, πολλά μουσεία και κλασικά περίτεχνα κτίρια. 
Το μόνο που έχετε να επιλέξετε είναι αν θα κάνετε τη βόλτα με το φως της μέρας ή τα φώτα της νύχτας, με φαγητό ή χωρίς, ανάλογα με τον χρόνο και τα χρήματα που έχετε να διαθέσετε. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου