Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ξενάγηση στη νυχτερινή Βουδαπέστη - Budapest by night

H Βουδαπέστη δικαίως θεωρείται "το Παρίσι της ανατολής", καθώς είναι μια πανέμορφη πόλη που φωτίζεται μοναδικά κάθε βράδυ. Αν λοιπόν επισκεφτείτε την Ουγγρική πρωτεύουσα, κάντε οπωσδήποτε μια νυχτερινή περιήγηση για να δείτε όλα τα φωτισμένα κτίρια.
Προτείνουμε το "budapest by night" γιατί είναι το ιδανικό τουρ, αφού συνδυάζει ξενάγηση αλλά και δείπνο σε παραδοσιακό  εστιατόριο με τσιγγάνικη μουσική και χορό. 


Η ξενάγηση ξεκινά στις 7 (Από Απρίλιο έως Οκτώβριο κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και από Νοέμβριο έως Μάρτιο κάθε Παρασκευή και Σάββατο) και μάλιστα σημείο αναχώρησης μπορεί να είναι και το ξενοδοχείο σας αν είναι κεντρικό.
Το δείπνο περιλαμβάνει τρία πιάτα από την παραδοσιακή ουγγρική κουζίνα και κρασί καθώς και folklore σόου με χορευτές με παραδοσιακές στολές και τσιγγάνικη μουσική.
'Επειτα γίνεται ξενάγηση με λεωφορείο στη φωτισμένη πόλη και στάση στον λόφο Gellert από όπου φαίνεται πανοραμικά η Βουδαπέστη. 


 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, πατήστε εδώ


* Ξεναγήσεις και εκδρομές στην Βουδαπέστη
* Αγοράστε την Budapest Card που περιλαμβάνει μετακινήσεις με τα ΜΜΜ, δωρεάν ξεναγήσεις και σημαντικές εκπτώσεις.  Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου