Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Εκδρομή στην οροσειρά Δολομίτες- Dolomites

Οι Δολομίτες είναι οροσειρά στην βορειοδυτική Ιταλία, ανήκουν στις Άλπεις και από το 2009 αποτελούν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός για σκι, ορειβασία, πεζοπορία και αναρρίχηση. 
 
Ο καλύτερος τρόπος για να επισκεφτείτε τους Δολομίτες είναι με κάποια οργανωμένη εκδρομή, ώστε να δείτε αρκετές περιοχές χωρίς όμως να κουραστείτε. Η εκδρομή που προτείνουμε εδώ, έχει σημείο αναχώρησης την Piazzale Roma, στο κέντρο της Βενετίας. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στάσεις στις παρακάτω περιοχές:

Πόλη Cortina
Μια πολύ γραφική πόλη με απίστευτη θέα προς τα βουνά. 
Αν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να πάρετε το τελεφερίκ και να ανεβείτε σε υψόμετρο 2.134 μέτρων, από όπου θα δείτε ολόκληρη την πόλη και τα βουνά. 

Λίμνη Misurina
Μια φυσική λίμνη 1754 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και περίμετρο 2.6 χλμ. Γ
Τα πάντα καθρεπτίζονται στα νερά της λίμνης και είναι πραγματικά πανέμορφα!

Tre Cime di Lavareto 
 
Δεν θα σταματάτε να βγάζετε φωτογραφίες! H περιοχή έχει την πιο όμορφη θέα προς τους Δολομίτες και μπορείτε κι εσείς να φωτογραφηθείτε με υπέροχα φόντο!

Λίμνη Auronzo
Μια πανέμορφη μικρή πόλη χτισμένη στις όχθες της λίμνης


Όλη η διαδρομή είναι υπέροχη, μέσα σε γραφικά και παραμυθένια χωριά και ατέλειωτη φυσική ομορφιά! Αξίζει να κάνετε την εκδρομή αν θέλετε να δείτε κάτι εντελώς διαφορετικό. Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και αγορά εισιτηρίων, πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου