Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Οι δρόμοι με τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο Λονδίνο

Το Λονδίνο φοράει τα γιορτινά από πολύ νωρίς! Οι βιτρίνες των πολυκαταστημάτων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και οι δρόμοι στολίζονται με χιλιάδες φωτάκια και χριστουγεννιάτικα σχέδια. Αν βρεθείτε στο Λονδίνο αυτές τις μέρες, επισκεφθείτε τις παρακάτω τοποθεσίες:

Carnaby street
Κάθε χρόνο, ο στολισμός έχει κάποιο κεντρικό θέμα. Για φέτος, Χριστούγεννα 2018, το θέμα είναι βασιλικό! Μην χάσετε στο νούμερο 14 τους στίχους του τραγουδιού Bohemian Rhapsody, με φώτα νέον. 


Oxford street
Χιλιάδες ασημένιες και μοβ μπάλες από φωτάκια, στολίζουν το διασημότερο δρόμο της πόλης. Εκεί θα δείτε μερικές από τις ωραιότερες βιτρίνες καταστημάτων.

Regent street
Εκατοντάδες χρυσοί άγγελοι σε όλο το μήκος της οδού με τα όμορφα κτίρια και τα καταστήματα.

Covent Garden
Επισκεφτείτε οπωσδήποτε αυτή την καταληκτική περιοχή με την σκεπασμένη αγορά. Χιλιάδες φωτάκια , ένα πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα εντυπωσιακά άγαλμα ταράνδου  δημιουργούν ένα μοναδικό γιορτινό κλίμα. 

Bond street
Είναι ο δρόμος με τα  ακριβά  καταστήματα και μπουτίκ με τις πρωτότυπες βιτρίνες και τα  αμέτρητα φωτάκια.

Shard
Ο πιο ψηλός ουρανοξύστης του Λονδίνου, φωτίζεται γιορτινά ενώ δημιουργεί μισάωρα σόου χρωματικών εναλλαγών. 

South Bank
Περπατήστε κατά μήκος του ποταμού με τα φωτάκια να καθρεφτίζονται στα νερά του Τάμεση και επισκεφθείτε και την υπαίθρια αγορά με τα ξύλινα σαλέ που στήνεται εκεί. 

ZSL London Zoo
  
  
Αυτά τα Χριστούγεννα (2018), ο διάσημος ζωολογικός κήπος του Λονδίνου, στολίζεται με φωτάκια, γλυπτά ζώων, τούνελ φωτός, και χρωματιστά νερά στην πισίνα των πιγκουίνων. Θα ζεσταθείτε πίνοντας ζεστό αρωματικό κρασί και φυσικά μην παραλείψετε μια βόλτα στο καρουζέλ. 

Δείτε επίσης:

Η γέφυρα του Λονδίνου (Tower Bridge)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου