Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Εντοπίζοντας τους Διάσημους Σταρ στους Δρόμους του Λονδίνου

Αν σας ενδιαφέρει να δείτε τους διάσημους, υπάρχουν μερικά δοκιμασμένα και ελεγμένα στέκια στο Κεντρικό Λονδίνο, όπου συχνάζουν οι παπαράτσι περιμένοντας να βγάλουν μια φωτογραφία ενός διάσημου. Αν θέλετε να πιάσετε κάποιον εξ’ απροόπτου, δείτε τις ακόλουθες προτάσεις. 

The Ivy, Covent Garden
Who: Οι πάντες – στους τακτικούς θαμώνες περιλαμβάνονται οι Tom Cruise, Victoria & David Beckham, ο Elton John και ο George Michael.
Tip: Επειδή είναι ένας παράδεισος για τις διασημότητες, εάν θέλετε να φάτε εκεί, προτείνουμε να κάνετε κράτηση μερικούς μήνες νωρίτερα!!!!



The Groucho Club, Soho
Who: Kate Moss, Lily Allen, Courtney Love
Tip: Λέγεται ότι η συνδρομή για το Groucho Club είναι πιο αποκλειστική από το SAS και σχεδόν το ίδιο δύσκολο να γίνει κανείς μέλος – θα χρειαστείτε κάποιον φίλο που είναι ήδη μέλος για να πλησιάσετε μόνο το μπαρ.

St Margarets tavern, απέναντι από τα Twickenham studios
Who: Έχει σερβίρει πολλούς σταρ που βρίσκονται εκτός γυρισμάτων κατά τη διάρκεια ενός ήσυχου μεσημεριανού – ο Guy Richie και ο Matthew Vaughn είναι τακτικοί πελάτες.
Tip: Με τα Twickenham τόσο κοντά, είναι επίσης ένα καλό μέρος για να δείτε το ράγκμπι.


Primrose Hill, Βόρειο Λονδίνο
Who: Kate Moss, Jude Law, Sadie Frost και Sienna Miller είναι όλοι μέρος του διάσημου σκηνικού του Primrose Hill.
Tip: Εκτός από το ότι είναι ένα τέλειο μέρος για να δείτε τους αγαπημένους σας διάσημους, η θέα του Λονδίνου από την κορυφή του Primrose Hill κόβει την ανάσα – και είναι δωρεάν!


Leicester square, στο κέντρο του Λονδίνου
Το cast του Transformers
Ένα από τα cinema της πλατείας
Who: Οι περισσότερες πρεμιέρες ταινιών στο Λονδίνο γίνονται στην Πλατεία Leicester, οπότε αν βρίσκεστε κοντά την σωστή τιμή, μπορεί να δείτε τους Tom Cruise, Johnny Depp, Keira Knightley, Katie Holmes, Kirsten Dunst, George Lucas, John Travolta και πολλούς, πολλούς άλλους
Tip: Εάν θέλετε να δείτε τον αγαπημένο σας σταρ, βεβαιωθείτε ότι θα πάτε νωρίς – οι οπαδοί κατασκηνώνουν από την προηγούμενη νύχτα έξω από τους κινηματογράφους!!

Who: Σύχναζε η Amy Winehouse, ενώ Kelly Osbourne, Johnny Borrell (Razorlight) και Kirsten Dunst έχουν θεαθεί όλοι σε αυτό το τοπικό κυνήγι διασημοτήτων.
Tip: Φαίνεται ότι όλοι θέλουν να δουν αυτούς τους σταρ – οι ουρές μπορεί να είναι πολύ μεγάλες τα σαββατοκύριακα. Πηγαίνετε εκεί νωρίς για να μην απογοητευτείτε!

Portobello road, Δυτικό Λονδίνο

Who: Κορίτσια που λατρεύουν τα vintage ρούχα τους – Kate Moss and Sienna Miller είναι τακτικές κυνηγοί ευκαιριών..
Tip: Ο Δρόμος Portobello είναι γεμάτος θησαυρούς – από vintage ρούχα μέχρι αντίκες. Πηγαίνετε εκεί ένα πρωινό Παρασκευής ή Σαββάτου για την καλύτερη επιλογή – μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να τσακώνεται για ένα σακάκι με την κυρία Moss!

Celebrity tour of London
Αφήστε τις ξεναγήσεις με οδηγό της Celebrity Planet να σας πάνε σε ένα μαγικό ταξίδι 3 ωρών γύρω από το Λονδίνο για να επισκεφθείτε σπίτια διασήμων, τοποθεσίες γυρισμάτων, μουσικά ορόσημα και πολλά ακόμα. To εισιτήριο στοιχίζει 25  λίρες. 

Πηγή: www.visitbritain.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου