Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Χριστούγεννα στο Λονδίνο

Η βρετανική πρωτεύουσα έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της και περιμένει τους επισκέπτες που θα περάσουν τις γιορτές εκεί. Οι δρόμοι είναι στολισμένοι με φωτάκια και στολίδια, οι βιτρίνες της Oxford street  και της Regent street είναι πραγματικά υπερπαραγωγή και γενικά σε όλη την πόλη είναι διάχυτη η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. 
 Το Λονδίνο είναι αγαπημένος προορισμός για όλο το χρόνο και για την περίοδο των Χριστουγέννων. Δείτε μερικά από αυτά που μπορείτε να κάνετε αν βρίσκεστε στο Λονδίνο τα φετινά Χριστούγεννα.
* Μπείτε στο κλίμα των ημερών ακούγοντας κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην Trafalgar square. Επίσης σε πολλά μέρη διοργανώνονται εκδηλώσεις με μουσική και κάλαντα, όπως στο St Paul's Cathedral, Westminster Abbey, Southwark Cathedral και στο Royal Albert Hall.
*  Επισκεφτείτε κάποια από τις πολλές χριστουγεννιάτικες υπαίθριες αγορές σε διάφορα σημεία της πόλης. Ξεχωρίζει σίγουρα η παραδοσιακή αγορά ανάμεσα στο Southbank Centre και το London Eye. Χειροποίητα δωράκια, ζεστό φαγητό και ποτό, καρουζέλ και πολύχρωμα λαμπιόνια και στολίδια δημιουργούν ίσως την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη αγορά του Λονδίνου.
* Επισκεφτείτε την Winter Wonderland, την χριστουγεννιάτικη πολιτεία στο Hyde Park. Λούνα παρκ, το χωριό του Άγιου Βασίλη, μαγαζάκια, βαυαρική αγορά και πολλά άλλα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για διασκέδαση. 
* Συναντήστε τον Άγιο Βασίλη σε κάποιο από τα  γνωστά πολυκαταστήματα Harrods και Selfridges. Αξίζει να επισκεφτείτε κάποιο από αυτά γιατί οι βιτρίνες αλλά και ολόκληρα τα καταστήματα είναι μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
* Κάντε πατινάζ σε ένα από τα πολλά ανοιχτά κέντρα πατινάζ, διαμορφωμένα ειδικά για τις γιορτινές μέρες. Ξεχωρίζει αυτό στο tower of London λόγω της εξαιρετικής του θέσης κάτω από τον πανέμορφο πύργο.
* Δείτε κάποια θεατρική παράσταση, ενημερωθείτε πριν πάτε και κλείστε εισιτήρια για όποιο έργο σας ενδιαφέρει.
Για όλα τα δρώμενα, παραστάσεις, σινεμά, εκδηλώσεις κλπ στο Λονδίνο, επισκεφτείτε το http://www.viewlondon.co.uk

tips
* Όλη η λίστα με τα ξενοδοχεία στο Λονδίνο, με αντικειμενική βαθμολογία και τις καλύτερες τιμές εδώ
* Ξεναγήσεις, δραστηριότητες και εκδρομές στο Λονδίνο  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου