Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Βαρκάδα στον ποταμό Μολδάβα της Πράγας

Η Πράγα είναι πανέμορφη ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας, αλλά είναι ιδιαίτερα μαγευτική τη νύχτα. Κατά τη δύση του ήλιου το φως αντανακλά στα παλαιά κτίρια της πόλης, τα οποία φαίνονται καλύτερα από τον ποταμό Μολδάβα, που διασχίζει το κέντρο της.
Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα αξιοθέατα της παραμυθένιας Πράγας από άλλη οπτική γωνία, διασχίζοντας τον ποταμό.


Σε κάποιο σημείο της διαδρομής πιθανότατα θα συναντήσετε τους κύκνους να βολτάρουν στα ήρεμα νερά του ποταμού.
Κατά τη διάρκεια της βαρκάδας θα μπορέσετε να δείτε τα διάσημα αξιοθέατα όπως τη γέφυρα του Καρόλου, τη Μάλα Στράνα, το Κάστρο της Πράγας και το εθνικό θέατρο – ενώ παράλληλα θα μπορείτε να απολαύσετε το καλό φαγητό και τη ζωντανή μουσική στο σκάφος. 
  
Καραβάκια αναχωρούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά καλύτερα να προτιμήσετε το σούρουπο ή τη βραδινή βόλτα, καθώς τα φώτα των πανέμορφων κτιρίων της πόλης παίζουν όμορφα παιχνίδια με τα νερά του ποταμού. 
Οι επιλογές είναι πολλές (πατώντας σε κάθε τίτλο θα δείτε περισσότερες πληροφορίες, τιμές και δυνατότητα κράτησης):
- Βαρκάδα 1 ώρας
- Βαρκάδα 2 ωρών
- Με γόνδολα 
- Με μεσημεριανό φαγητό
- Με βραδινό φαγητό

Το μόνο που έχετε να επιλέξετε είναι τι ώρα θα κάνετε την κρουαζιέρα. Αυτό που προτείνουμε εμείς είναι είτε να κάνετε μια κρουαζιέρα την ημέρα και μια βράδυ ή να κλείσετε κάποια λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα.
Οι κρουαζιέρες διαρκούν από μία έως 2 ώρες συνήθως, εξαρτάται από αυτή που θα επιλέξετε. Υπάρχει και μια τρίωρη καινούρια κρουαζιέρα (με αρκετά τσουχτερή τιμή!) που ονομάζεται "sweet Prague" και περιλαμβάνει δείπνο τριών πιάτων, μπουκάλι κρασί και ζωντανή μουσική. 
Τα καραβάκια λειτουργούν όλο το χρόνο, ακόμα και με χιόνια, εκτός από περιπτώσεις με απαγορευτικό αέρα ή θύελλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου