Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Manta Resort- Ένα ξεχωριστό ενοικιαζόμενο δωμάτιο μέσα στη θάλασσα!

Ένα ολοκαίνουριο υποθαλάσσιο δωμάτιο ξενοδοχείου άνοιξε πριν λίγες μέρες. Ανήκει στο Manta Resort και βρίσκεται απέναντι από την ακτή της Τανζανίας, στο νησί Pemba, στη Ζανζιβάρη. Αν θέλετε να κοιμηθείτε παρέα με τα ψάρια....είναι ο ιδανικός προορισμός!
Το συγκεκριμένο δωμάτιο απέχει 250 τ.μ από την ακτή και αποτελείται από τρεις ορόφους. Ο τελευταίος όροφος είναι πάνω από την θάλασσα και είναι χώρος χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας. 

Στο ύψος της θάλασσας είναι η τουαλέτα και το σαλόνι, ενώ πιο κάτω και μέσα στο βυθό βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, σε βάθος τεσσάρων μέτρων. 
Κατά τη διάρκεια της νύχτας μικρά φώτα κάτω από τα παράθυρα προσελκύουν καλαμάρια και χταπόδια, κάνοντας το θέαμα μοναδικό.  
Η τιμή του φυσικά είναι τσουχτερή, στα 1500 δολάρια περίπου τη βραδιά. Πρόκειται για ένα από τα πιο παράξενα, πρωτότυπα και όμορφα μέρη που μπορεί κάποιος να περάσει τη νύχτα. 

To νησί είναι γενικά πολύ δημοφιλές για την πλούσια και πολύχρωμη υποθαλάσσια ζωή και συγκεντρώνει πολλούς τουρίστες που ενδιαφέρονται για καταδύσεις. 
 

1 σχόλιο: