Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικος περίπατος δίπλα στον Τάμεση στο Λονδίνο- Christmas by the river

Μια από τις πιο όμορφες περιοχές την περίοδο των γιορτών στο Λονδίνο. Περπατήστε στις όχθες του Τάμεση και περιπλανηθείτε στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά με φόντο την μοναδική γέφυρα του Λονδίνου.
Μπορείτε να αγοράσετε δώρα και στολίδια, να δοκιμάσετε φαγητό και ποτά, να συμμετέχετε σε δωρεάν εργαστήρι χειροτεχνιών, να απολαύσετε μουσικές παραστάσεις.


 Αναλυτικά όλα τα δρώμενα θα τα δείτε εδώ. 
Περισσότερες από 70 ξύλινες καμπίνες, στολισμένες με φωτάκια, που πουλάνε πολλών ειδών πράγματα, από στολίδια, ρούχα, αξεσουάρ μέχρι και τρόφιμα. Η αγορά εκτείνεται στη λεγόμενη Queen's walk, από το London Bridge City Pier μέχρι το μπαρ Scoop at More London. 
H αγορά είναι ανοιχτή από 26/11 έως 5/01, καθημερινά (εκτός από την ημέρα των χριστουγέννων) και ώρες 10:00-21:00. Την παραμονή Χριστουγέννων 10:00-17:00 και την παραμονή πρωτοχρονιάς 10:00-20:00. 
 
Δείτε και φωτογραφηθείτε με τους χιονάνθρωπους- Snowman art trail. 12 διαφορετικοί χιονάνθρωποι, εμπνευσμένοι από τις 12 μέρες των χριστουγέννων.
  
tips
* Κατεβείτε στο σταθμό London Bridge
* H περιοχή είναι όμορφη την ημέρα αλλά ιδιαίτερα το βράδυ με τα φωτάκια. 
* Δείτε περισσότερα θέματα για το Λονδίνο εδώ 

1 σχόλιο:

  1. Ήμουν στο Λονδίνο σε αυτό το μέρος είναι όμορφο στην πραγματική ζωή, αλλά οι φωτογραφίες σας είναι επίσης όμορφη και όμορφα εκτεθειμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή