Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Κρουαζιέρα στον Τάμεση (Thames)

Δείτε το Λονδίνο...εν πλω! Επιλέξτε μια από τις πολλές και διαφορετικές κρουαζιέρες στον ποταμό που διασχίζει την βρετανική πρωτεύουσα και κάντε μια αξέχαστη ξενάγηση.
Ημερήσιο εισιτήριο για να ανεβείτε και να κατεβείτε όσες φορές θέλετε! Τα πλοιάρια αναχωρούν καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, με σημεία επιβίβασης και αποβίβασης Westminster Pier, London Eye Pier, Tower Pier, Greenwich Pier.  Εισιτήρια και κρατήσεις εδώ.
 
Η ίδια κρουαζιέρα γίνεται και με σκεπαστά πλοιάρια. Δείτε πληροφορίες εδώ.  
 
H κρουαζιέρα ξεκινά στις 12:30 και περιλαμβάνει πλήρες μενού τριών πιάτων.Ιδανική για όσους θέλουν να συνδυάσουν φαγητό και ξενάγηση στο Λονδίνο! Πληροφορίες, τιμές και κρατήσεις εδώ.

Απογευματινή κρουαζιέρα με τσάι, γλυκά, σάντουιτς και συνοδεία ζωντανής μουσικής (πιάνο). Η διαδρομή διαρκεί 1,5 ώρα και είναι πραγματικά εντυπωσιακή, αφού η ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι ιδιαίτερη! Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εδώ
 
Κρουαζιέρα με θέα το νυχτερινό Λονδίνο! Δείτε τις όχθες του ποταμού και τα αξιοθέατα ακούγοντας μουσική από μίνι μπάντα. Στην τιμή περιλαμβάνονται φαγητό και ποτά. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Περισσότερες ξεναγήσεις και εκδρομές στο Λονδίνο θα βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου