Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ξενάγηση στην Palma de Mallorca με το Hop on Hop off λεωφορείο

Η Πάλμα είναι η πρωτεύουσα του ισπανικού νησιού Μαγιόρκα. Είναι μια παραθαλάσσια πόλη με υπέροχες παραλίες, πολλά αξιοθέατα, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και πολλά να δείτε και να κάνετε!
Ο πιο εύκολος, ξεκούραστος και άνετος τρόπος για να δείτε την πόλη, είναι τα διώροφα τουριστικά κόκκινα λεωφορεία Hop on Hop off 

Μερικά από τα αξιοθέατα που θα δείτε:
O  καθεδρικός ναός
 
Ο παραλιακός δρόμος με τους φοίνικες - Paseo Maritimo
To λιμάνι για τα κρουαζιερόπλοια- Estacion Maritima
Μουσείο Es Baluard
 Μουσείο Juan Miro
 Plaza de Espana
To κέντρο της πόλης
Castillo den Belver - Διαβάστε αναλυτικά εδώ
 
Pueblo Espanol
 H οδός με τα καταστήματα - Avenue Jaime III
 Plaza Mayor
 
Palace de l' Almudaina 
To εισιτήριο στοιχίζει 17 ευρώ για μία ημέρα (8.50 ευρώ για παιδιά 8-15 ετών και για ενήλικες άνω των 65) και 21.25 ευρώ για 48 ώρες (το μειωμένο για παιδιά και άνω των 65 είναι 10.60 ευρώ). Εννοείται πως συμφέρει πολύ το εισιτήριο για 2 ημέρες. Μπορείτε να δείτε τα περισσότερα αξιοθέατα του κέντρου σε μια ημέρα και στη δεύτερη μέρα το κάστρο σε συνδυασμό με αγορές ή κάποιο μουσείο.
Τα λεωφορεία κυκλοφορούν καθημερινά όλο το χρόνο με συχνότητα δρομολογίων 15-30 λεπτά, ανάλογα με την εποχή:
10:00 - 18:00 το χειμώνα, 9:30-20:00 φθινόπωρο και άνοιξη, 9:30-22:00 το καλοκαίρι.
Αν ο καιρός είναι καλός, καθίστε στο ανοιχτό επάνω μέρος και απολαύστε όσες διαδρομές θέλετε με δυνατότητα να ανεβείτε και να κατεβείτε σε όποιες στάσεις θέλετε. Από ψηλά μάλιστα θα βγάλετε και πολύ όμορφες φωτογραφίες της Πάλμα ή και βίντεο. 
Κάντε μια περιήγηση σε όλη την πόλη την ώρα του ηλιοβασιλέματος μέχρι να νυχτώσει. Η διαδρομή διαρκεί 80 λεπτά- και φυσικά μπορείτε να κατεβείτε όπου θέλετε, να βγάλετε τις φωτογραφίες σας και να πάρετε το επόμενο λεωφορείο! Περισσότερες πληροφορίες, χάρτη και δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων θα βρείτε εδώ.
-Περισσότερες εκδρομές εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου