Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Τα πιο παράξενα δωμάτια ξενοδοχείων

1. The Mine Suite στο Sala Silvermine,Vdstmanland County, Σουηδία
 
Μια σουίτα 155 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, με τοίχους από μαύρη πέτρα, που όπως προδίδει το όνομα του θυμίζει ορυχείο! Η επικοινωνία γίνεται μέσω ασυρμάτου, ενώ η θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι δροσερή-γύρω στους 18 βαθμούς. Σίγουρα πάντως δεν κάνει για όσους έχουν κλειστοφοβία! Η τιμή του ανέρχεται στα  $560 τη βραδιά. 


2. Η μελωδική σφαίρα (melody sphere) στο Free Spirit Spheres ,Vancouver Island, Καναδάς
Το δωμάτιο είναι ουσιαστικά μια ξύλινη σφαίρα, αλλά το ακόμα πιο παράξενο είναι ότι κρέμεται με σχοινιά σε ένα δέντρο στο δάσος του Βανκούβερ! Για να φτάσει κάποιος στο δωμάτιο πρέπει να ανέβει μια σκάλα. Το εξωτερικό του είναι στολισμένο με ζωγραφισμένα πουλιά και μουσικές νότες. Το εσωτερικό του είναι ξύλινο με ένα κρεβάτι, νιπτήρα και ένα ηχείο που παίζει μουσική. Έχει πέντε παράθυρα και ένα παράθυρο στην οροφή. Όταν έχει αέρα, το δωμάτιο κουνιέται λιγάκι! Κοστίζει $225 η βραδιά

3. Δωμάτιο πανικού (Panic room) στο Au Vieux Panier, Μασσαλία, Γαλλία
Σε αυτό το ξενοδοχείο κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό και η διακόσμηση αλλάζει κάθε χρόνο! Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι το μισό γεμάτο γκράφιτι ενώ η άλλη μεριά είναι ολόλευκη. Στοιχίζει περίπου $170 η βραδιά. 

4. Hardwood Suite, στο The Palms Casino Resort, Λας Βέγκας, Νεβάδα
Το παράξενο εδώ είναι ότι αυτή η σουίτα καταλαμβάνει δύο ορόφους, 10.000 τ.μ!  Έχει γήπεδο μπάσκετ, μπιλιάρδο, μπαρ, πίστα χορού και πολλές άλλες υπερβολικές ανέσεις. Μπορούν να κοιμιθούν 6 άτομα αλλά μπορεί να φιλοξενήσει πάρτι 340 ατόμων. 

Τιμή....$25,000 τη βραδιά


5.  Dog Bark InnCottonwood, Άινταχο
Ένα πελώριο ξύλινο δωμάτιο σε σχήμα σκυλιού  beagle, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 άτομα. Τα μικρά παιδιά μπορούν να κοιμηθούν σε ένα μικρό χώρο, στην μύτη του σκύλου! Στην ουρά βρίσκεται το μπάνιο. Στοιχίζει $92 η βραδιά. 

6. Mirror Cube στο Treehotel Harads, Σουηδία
Περάστε μια νύχτα σε έναν κύβο από καθρέπτες, πάνω σε δέντρο στη βόρεια Σουηδία. Οι επιφάνειες αντανακλούν μόνο τα φύλλα και τον ουρανό και έτσι το δωμάτιο γίνεται σχεδόν αόρατο! Το δωμάτιο περιλαμβάνει καθιστικό, μπάνιο και βεράντα στην ταράτσα. Στο συγκρότημα του ξενοδοχείου υπάρχουν πέντε διαφορετικά δωμάτια που μπορείτε να διαλέξετε, όπως το UFO και η φωλιά πουλιών, 
Τιμή  $550 τη βραδιά. 

7. The Passion Room (το δωμάτιο του πάθους)  στο Fallen Angel, Cusco, Περού
Σε αυτό το ξενοδοχείο/ εστιατόριο, οι επισκέπτες απολαμβάνουν χλιδάτη ατμόσφαιρα, με πολλά έργα τέχνης, όπως πίνακες και γλυπτά. Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι λουσμένο με κόκκινο φως, στολισμένο με εκλεκτική τέχνη και ιδιαίτερα έπιπλα. 
Τιμή  $300 τη βραδιά 

8. Tush-Hog House στο Tallahatchie Flats Greenwood, Μισισιπής
Βλέποντας το φαίνεται σαν να είναι ένα ξεχασμένο κτίσμα από το παρελθόν. Πρόκειται για μικρά σπίτια του 1920 που κάποιος τα αγόρασε και τα μετέφερε σε ένα άδειο οικόπεδο.  Το συγκεκριμένο σπίτι έχει τρία δωμάτια διακοσμημένα με αντίκες του '30 και του '40, μια μικρή κουζίνα και μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα. Μετά το ηλιοβασίλεμα οι μόνοι ήχοι που ακούγονται είναι οι γρύλοι και άλλοι μικροί θόρυβοι της φύσης. Κοστίζει $80 τη βραδιά.

9. Το δωμάτιο του John Morse Room στο Lizzie Borden Bed & Breakfast/MuseumΜασαχουσέτη
Χτισμένο το 1845, ήταν ένα οικογενειακό σπίτι στο οποίο το 1892 έγινε ένας φόνος! Τα τελευταία χρόνια επιτρέπεται επισκέπτες να δουν τη σκηνή του εγκλήματος αλλά αν τολμούν να περάσουν τη νύχτα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού! Το δωμάτιο μάλιστα που έγινε ο φόνος, το ντεκόρ δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα με σκοπό να μεταφέρει τους επισκέπτες στην ατμόσφαιρα εκείνου του τραγικού πρωινού. Επίσης στους τοίχους κρέμονται ασπρόμαυρες φωτογραφίες του φόνου, και σερβίρεται το πρωινό που έφαγε η γυναίκα πριν δολοφονηθεί! Τιμή $250 τη βραδιά.

10. Champagne Tower της Κλεοπάτρας  στο Cove Haven ResortLakeville, Πενσυλβάνια
 

Το δωμάτιο ονομάζεται ο πύργος της σαμπάνιας, γιατί πολύ απλά μπορείτε να κάνετε αφρόλουτρο σε μια υπερυψωμένη μπανιέρα σε σχήμα ποτηριού σαμπάνιας! Στο δωμάτιο επίσης υπάρχουν ένα πελώριο στρογγυλό κρεβάτι, μια πισίνα σε σχήμα καρδιάς, τζάκι, σάουνα και προσωπικό τραπέζι μασάζ. Αγαπημένος προορισμός για τη γαμήλια νύχτα! Τιμή  $450 τη βραδιά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου